Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 бр. зимни гуми

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2 бр. зимни гуми

продавам 2 бр. зимни гуми Sportiva SnowWin размер 165/70/14, произведени в края на 2007г. Купени са от гуми център Диана. карани са три зими /т.е. около 10000 км./, грайферът им е около 6 мм. Не са лепени или криви,в момента са на джанти, но не стават за новата ми кола. Цена за двете 60 лв.
    Fiat Marea 1.8 16V

Re: 2 бр. зимни гуми

tipaj написа:
    продавам 2 бр. зимни гуми Sportiva SnowWin размер 165/70/14, произведени в края на 2007г. Купени са от гуми център Диана. карани са три зими /т.е. около 10000 км./, грайферът им е около 6 мм. Не са лепени или криви,в момента са на джанти, но не стават за новата ми кола. Цена за двете 60 лв.
    Продадени ли са гумите . Качи снимка , да се види за какво става дума.
    FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
    FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
    FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
    HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

naco68 написа:
      tipaj написа:
      Съжалявам колега, но ги оставих в една гумаджийница на бул. Европа в Люлин срещу 50 лв. Между другото там имат доста добри гуми втора ръка. Намира се малко след бензиностанция Еко, посока Божурище. Ако те интересува можеш да провереш там.
      Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

tipaj написа:
        naco68 написа:
        tipaj написа:
        Съжалявам колега, но ги оставих в една гумаджийница на бул. Европа в Люлин срещу 50 лв. Между другото там имат доста добри гуми втора ръка. Намира се малко след бензиностанция Еко, посока Божурище. Ако те интересува можеш да провереш там.
        Ok
        FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
        FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
        FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
        HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Working...
        X