Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам спортни амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам спортни амортисьори

Продавам червени спортни амортисьори. гр.Варна

За каква кола? И ЦЕНА ?
    FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE
    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Марка? и горните 2 въпроса
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

За Фиат Браво, ’97, марката не знам, цена-300лв.

Коментар

Спортни амортисьори със сток пружини ? Трябва да кажеш марка , че така е много съмнително колега

Коментар

Колега качи снимки като хората, че тези линкове дето си ги дал не се отварят
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Те снимките се отварят , но според мен са си сток ама вапцани и със сток пружини

Коментар

Да ги снима свалени (от колата) и се вижда ... Ако са спортни те са късоходови, на оригиналните амортисьори са им дълги стеблата
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                  Да ги снима свалени (от колата) и се вижда ... Ако са спортни те са късоходови, на оригиналните амортисьори са им дълги стеблата
                  Така е да , но като гледам стоковата пружина как се е разпънала и много ме съмнява това да е амортисьор с къс стержен

Коментар

a

Който се съмнява, че са стокови амортисьорите с удоволствие ще го повозя

Коментар

а каква марка са че неразбрах само
                      Power Under Pressure

Коментар

idkedikov написа:
                        Valiosport написа:
                        Така е да , но като гледам стоковата пружина как се е разпънала и много ме съмнява това да е амортисьор с къс стержен
                        Тя се е разпънала, защото гумата е свалена и колата е вдигната. Мисля, че е близко до акъла

Коментар

Cerwin написа:
                          Колега малко да запитам и аз нещо а ???колко пари трябва да искам аз на моите нови амортисиори ако ти искаш 300 лева за рвоите а ???така се снима за обява да те светна ето ги моите стари и моите нови амортисиори . Аз незнам дали са спотрни те хората ще кажат !!!и моите не са червени маи а ???
                          Колега, какво ме интересува ти за колко да си пуснеш амортисьорите. Направи си тема и си ги продавай за колкото искаш. Знам как се снимат, но няма да тръгна да си свалям амортисьорите от колата за да им направя една снимка. Какво само ми пълните темата с глупости.

Коментар

добре а колко свалят ?????
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                            X