Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

говорители-елипси

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

говорители-елипси

Продавам комплект Тонколони Hertz - т.е 2 бр. на около година и половина са но от няколко месеца не са използвани поради ПТп / видно от друга тема/Колоните са незасегнати, вадят страхотен звук, стегнат и плътен бас и невероятни среди.Подходящ е за любители както ан твърда музика така и за класическа.Модела е следният:Модел-Hertz DCX 690Пикова мощност-180 WattНоминална мощност-90 WattРазмер на говорителя-6 " на 9" (16см. на 23см.)Честотен диапазон-45Hz - 22kHzЧувствителност-95dB SPLПредпазни решетки-включениДълбочина при монтаж-76 mmElectro-Acoustic Parameters-Hertz DCX 690D (mm)-171Xmax (mm)-3Re (Ohm)-3.2Fs (Hz)-50Le (mH@1kHz)-052Le (mH@10kHz)-0.04Vas (lit)-37.20Mms (gr)-15.5Cms (mm/N)-0.66BL (T-m)-4.11Qts-0.82Qes-0.91Qms-8.76SPL (1m/2.83V) dB-95Цената е 70 лв. Мисля,че си пазя и кутията.Говорителите са като нови нямат забележка.Пращам и покуриер с наложен пплатеж за ваша сметка.инъче говорителите са във Варна.Пишете ми на лични или на скайп: valentindb
    предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
    Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Колеги ако колоните се закупят във Варна ще има сериозна отстъпка особено за съфорумници.Нямам нищо против ако някой от Варна реши да ги вземе да ги сложи на колата си и тогава да ми ги плати след като се убеди, че всичко е ок.Да се счита за ъп !

Коментар

..

нагоре !
      Прикачени файлове

Коментар

Моля модератора да заключи темата.Обещани.

Коментар

Ключ !Продадени !

Коментар

Working...
          X