Колега,преди 2 седмици ми изпрати волана,като не искаше да има отметка "виж преди да платиш"-каза,че си коректен и аз ти се доверих.Дойде без маншона,с който се бяхме договорили.От тогава се чухме няколко пъти и ти каза,че ще го пратиш за твоя сметка.Преди Коледа,аз ти се обадих и ти казах"прати го за моя сметка".От тогава ни вест-ни кост.Не разбирам?Некоректен ли си?Това все пак е една дреболия,заради която обаче се налага да купя нов преходен фланец,само заради маншона.А и обещанията ти?Доверието ми? Днес отивам да си купувам фланеца,заради маншона,защото явно нямаш намерение да го пращаш.Просто имай напредвид,че когато очакваш коректност от другата страна,ти също трябва да си коректен/ти ми говори за това по телефона/.Това ми е първата от много сделки по интернет,която има проблем.Препоръчвам горещо на клиентите ти да изискват отметката "Виж преди да платиш’
ПРОДАВАМ FIAT CUPE 2.0 16 с проблеми в мотора иначе е перфек
колега неазнам защо пишеш групости наистина,първо ми трябваше малко време да открия кате е тая джунджурия от всички чаркове после колега да ти кажа 30 лв ми плати а аз ти дадох и скоростния лост като бонус коплект с волана ! и за твоя информация съм ти пратил маншона така че като го получиш се извини моля те като си толкова коректен ! трябваше да се обадиш да питаш!
Честита Нова Година! Да е спорна и щастлива.Колега nikman, не му се сърди на човека, може наистина да се е объркал. Точно е момчето - преди Коледа той ми изпрати кутията на въздушния филтър с маркучите, а и като бонус беше мушнал и самия въздушен филтър вътре - нов новиничък. Сигурно е станала някаква грешка, не ми изглежда да е човек дето ще мами на дребно.
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар