Продавам 16 цолови алуминиеви джанти.Джантите са оригинални от фейслифтова Барчета, до колкото съм запознат.Централен отвор: 58,1ммМеждуболтово: 4x98ммET, J, и актуални снимки на 4те джанти поотделно ще дам към края на седмицата.Като цяло външно са перфектни. Едната има криво от вътре, но преди евентуална продажба ще бъде изправена. Нямат заварявано.От гумите 2 стават за каране, 3-тата има малък балон, а 4-тата е изядена отвътре, заради предницата ми. Модела им е Continental Sports Contact 195/45/16, произведени 2004г.Снимки има в гаража.Ето една от преди година:http://forum.fiat-bg.org/garage.php?..._id=3395Към джантите има 12 нови болта марка ETE + комплект немски секретни болтове.Цена на джантите+гумите+болтовете: 500лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 16 цолови алуминиеви джанти 4x98
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега не искам да се заяждам, но ми стана интересно това 8,5J ширина на джантатаСпоред мен тия джанти не е възможно да са толко широки, а пък и гумите които си дал 195/45 на 8,5J джанта ще стоят доста разпънати, според мен си направил правописна грешка, предполагам, че джантите са широки 6,5J
, а ако бъркам се извинявам предварително :D
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Колега не искам да се заяждам, но ми стана интересно това 8,5J ширина на джантатаСпоред мен тия джанти не е възможно да са толко широки, а пък и гумите които си дал 195/45 на 8,5J джанта ще стоят доста разпънати, според мен си направил правописна грешка, предполагам, че джантите са широки 6,5J
, а ако бъркам се извинявам предварително :D
Все ми се струва, че пише 8,5J, но по логично е да 6,5J:
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар