Колеги цена на ляв стоп-35 лв. Предна броня-без халогени 80 лв,а оборудвана с халогени-110 лв.Дръжките на вратите стават,за Браво и Брава са еднакви,по 10 лв бройката са.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 2.0 HGT нa части
Collapse
X
-
Колега,за спецификацията на дроселовата клапа мисля,че най-добре ще мога да ти помогна по телефона,за да ми кажеш какво по-точно трябва да гледам.Аз малко не ти разбрах въпроса и по-точно на теб каква ти трябва ,навярно искаш да разбереш дали ще стане и дали са еднакви с твоята.Кажи по-конкретно какво те интересува.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Колега задният спойлер е продаден вече.Джантите с гумите-продадени.Останало е почти всичко по двигателя, да се има впредвид,че е със скъсан колянов вал.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
Предно стъкло-50 лв. ,заедно с огледалото за обратно виждане.Мога да го сваля на място,защото колата се намира в сервиза ми и знам как става.Така,че колега,можеш да дойдеш,да го огледаш(перфектно е,то и няма как да не е-сменено е 1 месец преди да скъсам вала).Ако ти хареса ти го свалям на място и си го отнасяш.Десен фар продаден.Останал ми е само ляв-с ел.регулиране,давам го за 50 лв.,както и двата стопа-по 30лв.Носачите вчера също заминаха.Fiat 1.4 12V
Коментар
-
Волана си е кожен,оригиналният за HGT продавам го и с еърбега и без него.Снимка на него специално нямам,но не личи употреба по него нито грам.Т.е. няма протъркване,прокъсване или каквито и да било следи от износване.Fiat 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар