Колега интересувам се от купето необорудвано колко ще му искаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 2.0 HGT нa части
Collapse
X
-
Ще ти го дам за 150 лв стига да имаш с какво да го откараш.Обаче е голяма игра да прехвърлиш всичко от едното купе на другото.Правил съм го в нашия сервиз и с работата на едно Пунто му излезе към 500 лв.(новото купе и работа).Голяма играчка беше,но стана.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
todor hgt написа:колега имам интерес за цялата кола пиши ми само какво си продал и наличен ли е съединителя и в какво състояние е поздравиFiat 1.4 12V
Коментар
-
Колеги,пускам всичките останали части с намаление от 50%o КаросерияПреден капак -50 лв.Подкалници - 10 лв/бр.Странични ел. огледала - 30 лв./бр.Резервна гума - 20 лвПредни врати оборудвани със стъкла, центр. закл.,машинка ел. стъкла и ограничител, дръжки - 70 лв./бр.Греда над радиатора - 10 лв.Греда под радиатора - 10 лвЗадно странично стъкло отляво - 10 лв.Дръжки външни - 10лв./бр.o ИнтериорСалон +кори на вратите-по споразумениеЦентрална конзола с врътките за парното - 20 лв.Предни колани - 10 лв./бр.Сенници - 5 лв./бр.Копче за аварийни светлини - 5 лв.Контактен ключ с клеморед - 20 лв.o Охладителна ситема / климатикВоден радиатор - 50 лв.Разширителен съд за антфриза - 10 лв.Радиатор на парното - 30 лв.Въздухозаборник над радиатора - 20 лв.Вентилатор на парното - 20 лв.Вентилатор на радиатора - 30 лв.Радиатор - климатик - 40 лв.Компресор за климатика-70 лвВодна помпа - 20 лв.o ТрансмисияСкоростна кутия - 150 лвМеханизъм на скоростен лост. - 20 лв.Датчик задна скорост - 5 лв.o Инжекционна / горивна системаРезервоар за гориво - 30 лв.Кошница с нивомер - 30лвИнжекционна помпа - 30 лв.Инжектори - 30 лв./бр.Регулатор за налягането на горивото - WEBER - 20 лв.Дебитомер - 50 лвTPS - потенциометър - 30 лв.o Окачване, кормилно управлениеХидравлична рейка + накраиници- 70 лв.Полуоски с карета - 30 лв./бр.Пружини - задни - 20 лв./бр.o Двигател / основни възлиАнгренажен капак - 20 лв.Вариатор на фазите - 50 лв.Глава - оборудвана с ударени клапани- 70 лв.Биела с бутало - 30 лв./бр.Маховик - 20 лв.Запалителни бобини- 30 лв./бр.Дроселова клапа - 70 лв.Всмукателен колектор - 30 лв.Изпускателен колектор - 30 лв.Маслена помпа - 50 лв.o Електрич. с-ма, датчици, чистачки, фарове, стоповеECU - 70 лв.Халогенни фарове - 10 лв./брГривни за халогенни фарове - 5 лв/бр.Мигачи в калниците - 5 лв/брРамене за предни чистачки - 10 лв.к-тСервоусилвател - 30 лв.Казанче за чистачките с помпичка - 10 лв.Казанче за хидравликата - 10 лв.Хидравлична помпа - 30 лвЛамбда сонда - 20 лвДатчик запалване - 20 лв.Фазов сензор - 30 лвo Спирачна системаСтоп машинка - 10 лв.ABS Ate - 70 лвАБС датчици - предни - 20 лв./бр.o Има още много части,питайте на тел.0878/366299-Йордан,или на скайп: danko_1984Fiat 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар