Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинален касетофон за FIAT - 15лв

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Оригинален касетофон за FIAT - 15лв

    Продавам оригинален касетофон от/за FIAT.Касетофона излиза отзад директно на стандартните куплунзи "евро букса" (вижда се диаграмата на една от снимките). ЗАБЕЛЕЖКА: като се включи в някаква кола (различна от ФИАТ) да работи, директно изписва "CANCHECK" и не дава възможност да се въведе код - до колкото успях да разбера по форумите, ако касетофона се подвърже на оригинална ФИАТ-ова букса, този надпис ще изчезне и ще даде да се въведе кода (кода е наличен, вижда се от снимките къде е лепнат), незнам до колко е така и не претендирам, че ако се подвърже на някой ФИАТ ще заработи, просто нямам нито един познат с ФИАТ и няма как да пробвам... Да ме поправи някой, ако горното твърдение е грешно, просто това успях да разбера от леко търсене в Google, за надписа "CANCHECK".Дори и да не може да се подкара, радиото е с добър външен вид (няма одраскано или счупено), върши работа за "запуши дупка" за продажба на някоя кола, все пак за тия пари - толкова. Снимки:Цена: 15лвОт Враца съм, но работя с куриери, пращам до който и да е град с ЕКОНТ.За контакти: 0877/143963 или на turios@dir.bg

    #2
    от коя заложна е ако не е тайна колега?
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

    Коментар


      #3
      От никаква заложна къща не е колега. Както вече споменах - аз съм от Враца, самия касетофон се намира във Враца.Преди 2 седмици ми трябваше някакъв, без значение касетофон да запуша дупка на колата си която продавах и този го взех от едно приятелче което се занимава с докарване на коли от Австрия, за съжаление обаче този касетофон така и не ми влезна в употреба по простата причина, че панела му е по-голям и не ми влезна в дупката на моята кола (хонда сивик ако има значение), просто панела е по-голям от на обикновен/универсален касетофон и си е направен да влиза във Фиат-ово табло и аз самия незнам за кой модел фиат става дума. Както и да е, в крайна сметка продадох си колата, а този касетофон така и не го сложих (нямаше как просто), затова сега ми е непотребен този касетофон, а ми е неудобно да му го връщам на моя човек, затова се регистрирах тук в този форум и го продавам (тъй като само във Фиат влиза) за цената за която ми го даде човека по междодругото - просто да не ми събира прах, искам да го махна. Това е цялата "история".

      Коментар


        #4

        Коментар


          #5

          Коментар


            #6

            Коментар


              #7

              Коментар


                #8

                Коментар


                  #9
                  Колега, сигурен ли си чев ще тръгне ? Аз съм готов да го взема, но ...според познат този надпис значи че е повреден..... Гаранция даваш ли ?
                  FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

                  Коментар


                    #10
                    Колега, може ли да споделиш малко за високоговорителите който се намират от лявата страна на касетофона с никелираните екрани на магнитите. Шаситата приличат на ляти.
                    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

                    Коментар


                      #11
                      Говорителите са 12.5см диаметър, марка "RFT" - DDR-ски, чисто нови, не са ползвани. 8 омови са, някой ако е решил да си прави дошашни колони, това са идеални широколентови говорители.Ето снимки:Имам 3 броя от тях по принцип. Ако някой изявява интерес към тях - на ЛС, да не спамим тук в темата.

                      Коментар


                        #12

                        Коментар


                          #13
                          Коментар на цената ? Някой за 10лв не го ли иска ?

                          Коментар


                            #14
                            За 10 лв ще рискувам... Писал съм ти Лично Съобщение за данни за получаване.
                            FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

                            Коментар


                              #15
                              продадензаключвайте темата моля !

                              Коментар

                              Working...
                              X