Понеже темата не е свързана с Фиат реших да я прасна тук пък и не е за купува-продава защото там доколкото гледам се купува/продава всичко ама все пак....Ако не и е тук мястото да я премести някой знаещ и можещ.Та търся някаква кола за брата - нещо Лада или Жигула запазенко що годе (в смисъл да се движи и да не е изгнила).Цената да се върти около 400-500 лева някъде.Ако някой чуе или види или пък знае да се продава нещо такова моля да ми кажете (ICQ 293-873-765, aro10.1@abv.bg).Благодаря!Наистина темите "Продава" и "Купува" са за всичко (без ядрени и други видове оръжия).Така, че местя темата там. Поздрави kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся Лада някаква
Collapse
X
-
Fiat Mirafiori 1.4, ’82 или ’83 не си спомням. Аз съм я карал допреди 2 год, но сега е спряна от движение. Като се изключат сериозните забележки по купето (ръжда и на предната лява врата не и работи машинката за стъклото) е в прилично състояние. колата е Кочериново в момента. с чупещ волан е 500.00 лв."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
jamie написа:Чарли, това 1.4 е двувалка !Не е ли с ел. стъкла ?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
jamie написа:Чарли, гледах такъв 1.4 и си е именно ТС (78 коня мисля).Победителите в ралитата нямат нищо общо с този обаче - различно задно окачване (независимо), дискове отзад, 2.0 мотора (той поне прилича на сериен).Количката ме кефи като модел, направи снимки ?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар