Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слиде Троатс за Фиати , Застави ... за састезания...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слиде Троатс за Фиати , Застави ... за састезания...

Продавам Слиде Тхроат бодъ 40мм и 45мм за кугелфисчер механицки инйецтион и со ЕЦУ , имам и за Фире 1.2/1.4 -8 клапани ...информация на маилили ПМГрешен раздел.Модераторски екип на фиат-бг.орг
    Прикачени файлове

Re: Слиде Троатс за Фиати , Застави ... за састезания...

Хайде постарай се и обесни какво по точно продаваш защото аз лично от горе написаното единственото , което разбрах е че си написал нещо,което по принцип май така се чете на английски,а ти си го написал на кирилица.
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Re: Слиде Троатс за Фиати , Застави ... за састезания...

Tqnkata написа:
      Хайде постарай се и обесни какво по точно продаваш защото аз лично от горе написаното единственото , което разбрах е че си написал нещо,което по принцип май така се чете на английски,а ти си го написал на кирилица.
      До колкото вижам, колегата е от Македония, така че до някъде му е простено за правописа
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Tova kakvo se namira na slikite- sila .... . Slide Throat body samo za SOHC motori od Fiat ,i isto za Fiat motor od Fire 8 klapana, Peugeot TU5J4 ....

Коментар

Ре: Слиде Троатс за Фиати , Застави ... за састезания...

Tqnkata написа:
          http://simefiatpower.tripod.com/ цасти за СОХЦ мотори от Фиат за Тунинг, Састезателни препражки .....

Коментар

Това колеги са дросели! Вероятно за осем клапанови Фиати или нещо от сорта доколкото разбрах от поста на колегате Sime! При атмосверните тунинг проекти тез дросели са маслинката в мартинито! Колега Sime, само цени не си писал нещо !
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Цени на маил илиПМ зажисно од какжо зелае той кой купужа - тожа не се за секи ден коли ....

Коментар

Working...
              X