Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

marto_gp написа:
    Стъпково моторче за Брава 1.6 103 к. с. и преходни фланци от 4х98 на 4х100 имате ли?
    моторче имам фланци не

Коментар

Re: fiat marea

edgardavids написа:
      здравейте .Искам да попитам имате ли глажа за фиат мареа 1,9ТД 100 и каква цена е ако имате.Благодаря
      нямам последно брат ми си купи за 300лв от един колега в София

Коментар

jory_hate написа:
        Здравейте, хайде и аз да се включа Има те ли дясно, странично огледало със жило за Пунто Мк2?Съжелявам за снимката, че е от друг сайт, но не знам как по друг начин да покажа какво точно търся
        имам колега,но на цена като за ново-ментак

Коментар

здравейте, възможно ли е да имате картер за браво 1.9 тд. 75к.с. и ако имате някаква цена? мерси предварително

Коментар

machio написа:
            здравейте, възможно ли е да имате картер за браво 1.9 тд. 75к.с. и ако имате някаква цена? мерси предварително
            нямам

Коментар

Здравейте,трябва ми електронен блок за управление за Фиат Браво 1.2 16V.Той е BOSCH 0 261 206 276,дали имате такъв?

Коментар

Здравейте колеги , търся си маслена помпа за фиат пунто 2001 16в климатик , и цена за стъпков мотор ако се намира, благодаря предаврително!

Коментар

REED22 написа:
                  Здравейте,трябва ми електронен блок за управление за Фиат Браво 1.2 16V.Той е BOSCH 0 261 206 276,дали имате такъв?
                  колега ако си ти момчето от Троян,вече пьтува кьм теб.Ако си друг заинтересован-сьжалявам вече нямам

Коментар

noexplode написа:
                    Здравейте колеги , търся си маслена помпа за фиат пунто 2001 16в климатик , и цена за стъпков мотор ако се намира, благодаря предаврително!
                    1.2 или 1.8

Коментар

предна броня за типо с дупки за халогени?

Коментар

здравейте, търся външна лява дръжка за вратата на фиат браво тд100 98г

Коментар

търся джанти 16 от фиат купе 2.0 20v turbo

Коментар

търся джанти 16" от Фиат Купе танката спица

Коментар

nikola nikolov написа:
                              REED22 написа:
                              колега ако си ти момчето от Троян,вече пьтува кьм теб.Ако си друг заинтересован-сьжалявам вече нямам
                              Компа стана,благодаря за бързата реакция!

Коментар

Vulkan написа:
                                предна броня за типо с дупки за халогени?
                                нямам

Коментар

Working...
                                X