Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

=Rudi= написа:
    nikola nikolov написа:
    =Rudi= написа:
    Колега, бях те питал за някои неща на ЛС. Не получих отговор - да разбирам ли че ги нямаш или ми е "потънало" ЛС-то?
    колега, за какво стана на върпос
    Цитирам ЛС.
    =Rudi= написа:
    Здравей, колега. Скоро купихме на сина едно Браво и иска да смени рефлекторните фарове с лупи, а на моята Мареа - седан десният стоп е леко спукан и прави конденз. Ако имаш - дай, моля те, цена. Също ме интересува цена за 4 бр. железни джанти - 15" 4х98, защото има зимни гуми 15", както и дръжки за предните врати от Мареа, ако са черни и не са обелени. Да обобщя: Фарове с лупи - ляв и десен Десен стоп за Мареа - седан Железни джанти 15" 4х98 - 4бр. Черни дръжки за предните врати от Мареа
    Фарове с лупи - 120лвДесен стоп за Мареа - нямамЖелезни джанти 15" 4х98 - 4бр- 140лвдръжки- нямам черни

Коментар

Aprilov написа:
      Търся долна кора за двигател ТД-100?Цена?
      колега нямам кора

Коментар

вътрешно електрохроматично огледало

Да ви се намиравътрешно електрохроматично (самозатъмняващо се)огледало за Lancia Kappa,Libra или alfa 166
        FIAT TEMPRA 1.9 TDS,Lancia Kappa 2.4 JTD,Lancia Kappa 2.0 20V VIS

Коментар

Re: вътрешно електрохроматично огледало

vinipal написа:
          Да ви се намиравътрешно електрохроматично (самозатъмняващо се)огледало за Lancia Kappa,Libra или alfa 166
          нямам колега

Коментар

Здр.,конзолата м/у предните седалки ме интересува с подлакътника от Marea да го има въздуховода.
            FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
            FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
            LANCIA Ypsilon Elefantino blu
            http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
            http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Колега търся рамката около километража заедно с регулаторите на фаровете и светлината на таблото
              Прикачени файлове
              Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
              Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

mr_bobs написа:
                Здр.,конзолата м/у предните седалки ме интересува с подлакътника от Marea да го има въздуховода.
                колега, няма подлакътник

Коментар

biricata написа:
                  Колега търся рамката около километража заедно с регулаторите на фаровете и светлината на таблото
                  има конзолата на 10лв 0899921301

Коментар

Здравейте интересува ме бензинова помпа за Брава `97-ма година 1.6 16V 103 коня. Имате ли налична и цена : )
                    Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power

Коментар

Idalgo написа:
                      Здравейте интересува ме бензинова помпа за Брава `97-ма година 1.6 16V 103 коня. Имате ли налична и цена : )
                      Имам помпа, цената е 60лв 0899921301

Коментар

Здрасти интересува ме имате ли лява врата и ляв преден калник за 2-врато стило по възможност черно и ECU с номер: IAW 5NF.T1/HW102/2610-K283 1.6 16в бензинов мотор.
                        Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                        Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Предна броня за Браво - да не е от ГТ моделите. С отвори за халогени.
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

hood написа:
                            Здрасти интересува ме имате ли лява врата и ляв преден калник за 2-врато стило по възможност черно и ECU с номер: IAW 5NF.T1/HW102/2610-K283 1.6 16в бензинов мотор.
                            нямам

Коментар

svilens написа:
                              Предна броня за Браво - да не е от ГТ моделите. С отвори за халогени.
                              нямам

Коментар

здравей трябвами табло за стило 1.6 2001 и цена

Коментар

Working...
                                X