Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравей,търся тръбичката за високо налягане на климатика,която минава от компресора към радиатора.Става въпрос за Пунто 2003-та 1.2 - 16V

Коментар

нямам колега

Коментар

А случайно да имаш ламбда сонда? (те са 2 за този модел и незнам още коя ми трябва,но ще проверя с точност)

Коментар

Фиат Панда 2005г

Здравейте, търся стъкло за десен фар за Панда. Интересувам се и за цяла предна броня ( може ли да бъде монтирана и закупена от вас). Трябват ми и дреболии от купето: капачка за клапите на парното ( тези на таблото), пепелници, капачки за резервоар за течността чистачките. Мерси предварително

Коментар

колега дай ми цена за регулатора за налягането на горивото за 1.9 жтд мотор

Коментар

да ти се намира счупена скоростна кутия за браво 1.6 16 96г защото ми трябват конкретни части ?
              1.6 16v 96 г. 103 hp.
              България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
              Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Re: Фиат Панда 2005г

ivanaki написа:
                Здравейте, търся стъкло за десен фар за Панда. Интересувам се и за цяла предна броня ( може ли да бъде монтирана и закупена от вас). Трябват ми и дреболии от купето: капачка за клапите на парното ( тези на таблото), пепелници, капачки за резервоар за течността чистачките. Мерси предварително
                Колега няма панда на части

Коментар

borisov написа:
                  колега дай ми цена за регулатора за налягането на горивото за 1.9 жтд мотор
                  колега, ако става на дума за клапана на гнп-то за високо налягане, имам го на 150лв 0899921301

Коментар

metropolix написа:
                    да ти се намира счупена скоростна кутия за браво 1.6 16 96г защото ми трябват конкретни части ?
                    колега, имам строшени скорости няколко брая, звънни ми на 0899921302

Коментар

2-та Фара за 5-врато Стило, ако има налични цена и състояние ?
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                        2-та Фара за 5-врато Стило, ако има налични цена и състояние ?
                        нямам

Коментар

Регулатор спирачки-кантар за Фиат Браво 1.6, 16V 103 коня? :D
                          Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Вентилатор клима тд 100

nikola nikolov написа:
                            нямам колега
                            Трябва ми единия от двата вентилатора на брава тд 100 клима.На него пише МЕ 812Е-182В.Ако имаш дай на лични.Става дума за вентилаторите на радиатора единия се прецака и не подлежи на ремонт.
                            Човекът е човек когато е на път.

Коментар

моторче за предни чистачки на фиат типо

Здравей търся моторче или само платката на моторчето за предните чистачки на фиат типо защото ми е изгоряла платката,но ако не може само платката и целия мотор става и като цена ако може да ми кажеш?

Коментар

а имате ли кора за багажник на мареа weekend 1.6 16v?
                                Fiat Marea Weekend 1.6 16v 103к.с
                                Fiat Idea 1.3 16v MultiJet 70k.c

Коментар

Working...
                                X