Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мареа 1.6 16в

колега искам да те питам за мареа 1.6 16в за няколко части 1.това тоабло с нещата в него 2.казанчето на хидравликата 3.вьздуховода 4.гумените маркучи за бензина и там има едни сини пластмасови кадето отиват под калника кажи какво имаш и за какви пари ще ми ги дадеш
    Прикачени файлове
    fiat ne se kupuva s razum! a sas sarce.

Коментар

Имаш ли джанти 14" за гунто 2ка? И къде се намира моргата да дойда на място да видя някакви? :D
      "Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

"Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..." - Лъчезар Кoйчев landikar

Коментар

kimirai написа:
        Колега имаш ли датчика за километража който се намира на скоростната кутия за фиат марея 1.9 жтд и цена ако може!
        колега, имам датчика на 30лв 0899921301

Коментар

Re: Крик за ФИАТ БРАВА

lionov_1965 написа:
          nikola nikolov написа:
          borisov написа:
          колега имаш ли маховик за браво хгт трябва ми заедно с болтовете -цена?
          колега имам на 40лв с болтовете. 0899921301
          Колега,купихме на един колега брава 1,4 12 в но се оказа без крик, ако имаш крик със врътката дай цена. Впрочем теглича беше за него и почерпи добре и всички бяхме доволни.
          колега ако ти трябва само крика ще ти го дам на 10лв, ако ти трябва свичко което се намира при резервната гума на 30лв

Коментар

търся капачка за фабричната 16" стиловска джанта, имате ли? цена?

Коментар

Здравейте!На скоро си купих Браво ХГТ и то е с оригинално радио с касетка с 6-те копчета за управление на станциите.Бих искал да попитам дали случаино не ви се намира оригинално радио,което може да управлява CD-та?

Коментар

xaerial написа:
                търся капачка за фабричната 16" стиловска джанта, имате ли? цена?
                колега нямам капачка

Коментар

h2 написа:
                  Здравейте!На скоро си купих Браво ХГТ и то е с оригинално радио с касетка с 6-те копчета за управление на станциите.Бих искал да попитам дали случаино не ви се намира оригинално радио,което може да управлява CD-та?
                  Колега нямам нищо подходящо

Коментар

Термостат за Брава 1.6, 16v, 1997г., и цена?
                    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Крик за брава

nikola nikolov написа:
                      h2 написа:
                      Колега нямам нищо подходящо
                      Колега, благодаря ти много за крика особенно че е почти неизползванОбръщам се към колегите =nikola nikolov= е просто вашият човек, може да му имате доверие на 100 %.
                      Човекът е човек когато е на път.

Коментар

трябва ми : Предна броня Преден капак Ляв фар Десен Фар ПП: По възможност син металик за фиат пунто 2000г 4/5 врати

Коментар

VoDKoLeQ написа:
                          трябва ми : Предна броня Преден капак Ляв фар Десен Фар ПП: По възможност син металик за фиат пунто 2000г 4/5 врати
                          нямам

Коментар

Здравейте!!! Искам да попитам дали имате заден ляв спирачен апарат за Фиат Стило купе.

Коментар

колега мерси за джантите,КОНЕЦ са качих ги в работата на баланса и са перфектни,имат някой забележки по външния вид но то пък не може да са като нови,още веднъж благодаря говоря ти за джантите за бравото които ми докара,бяха на стилото, аиде весели празници че слизам в гаража :D

Коментар

Crash73 написа:
                                Термостат за Брава 1.6, 16v, 1997г., и цена?
                                1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
                                X