Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

преден капак на 80лв, фар на 60лв 0899921301

Коментар

Търся преден десен калник ЧЕРЕН от Браво.

Ако може снимки
      http://tuningzone-bg.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=85

Коментар

търся глава със вала кобиличките клапаните изобщо цялата окоплектована някой да може да ми помогне
        fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Здравей колега,трябва ми преден капак, преден ляв калник, предна броня с дупки за халогени и пластмасите на халогените, задна лява врата (не е спешна, моята е почнала да ръждясва отдолу и затова искам да я сменя)ако може и да са същия цвят като на моята кола....предлагате ли и монтаж на съответните части? капака ще мога и сам да си го сложа..., ама все пак да питам.
          Brava 1.6 EL, '98
          182A4

Коментар

Колеги трябват ми 2 външни дръжки за фиат брава..една вътрешна лява за вратата и копчета за ел.стъклата!

Коментар

Re: Търся преден десен калник ЧЕРЕН от Браво.

mtroika написа:
              Ако може снимки
              Колега за какво стана на дума

Коментар

ross_sv написа:
                търся глава със вала кобиличките клапаните изобщо цялата окоплектована някой да може да ми помогне
                Колега, окомплектована глава мога да ти я дам на 350лв. 0899921301

Коментар

italian0o0 написа:
                  Колеги трябват ми 2 външни дръжки за фиат брава..една вътрешна лява за вратата и копчета за ел.стъклата!
                  Колега, външни дръжки нямам, всичките са изгорели. вътрешната дръжка и ел. копчето на 10лв 0899921301

Коментар

nikola nikolov написа:
                    ross_sv написа:
                    Колега, окомплектована глава мога да ти я дам на 350лв. 0899921301
                    а само вал колко пари
                    fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Имаш ли кора за под двигателя за пунто мк2 ?

Коментар

Десен халоген, фиат палио?
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Колеги здравейте, търся скоростния лост с ябълката на него и лоста който свързва скоростния лост и малките три щанги които са прикрепени към рейката. колата е фиат типо 1.8 двувалка 8 клапана , 66kW. някой ако ги има или препоръча откъде може да се вземе може да пише . благодаря предварително! аааа и нещо друго. Търся и кутия за въздушния филтър за този модел типо.
                          FIAT TIPO 1.8i.e

Коментар

трябва ми джойстика за ел огледалата на Ланчиа Либра, че моя го счупих и ми остана в ръцете врътката отгоре....ел. огледалата са с подгряване и с прибиране, без памет...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Търся си ключ за чистачки и платката на моторчето за чистачките за Фиат Брава 1.9 jtd 2000 г.. Дали имате и на какви цени?
                              Fiat Brava 1.9 JTD 2000

Коментар

...

Трябват ми запазени летни гуми за алфата. Размер 16" 205 55 и цена ако може на лично ,ако не тук
                                Фиат Типо 1.4 i
                                Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

Коментар

Working...
                                X