Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

шофьорска седалка

Интересува ме имате ли шофьорска седалка за Fiat punt 1.9jtd 2000г и евентуално цента. Може и другата предна седалка да взема, ако ме урежда цената
    Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.

Коментар

Имате ли дръшка външна на багажника на марея уикенд комби и евентуално цена.
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Re: шофьорска седалка

shrek06 написа:
        Интересува ме имате ли шофьорска седалка за Fiat punt 1.9jtd 2000г и евентуално цента. Може и другата предна седалка да взема, ако ме урежда цената
        нямам

Коментар

dalgia123 написа:
          Имате ли дръшка външна на багажника на марея уикенд комби и евентуално цена.
          нямам колега

Коментар

Колега имаш ли бензинова помпа за Браво 1.6 и кутия за въздушен филтър?Благодаря!

Коментар

Фарове

Здравейте търся два фара с лупи от марея с ел. моторчета,ако има моля за цена?

Коментар

Re: Фарове

gi4eff написа:
                Здравейте търся два фара с лупи от марея с ел. моторчета,ако има моля за цена?
                КОлега на 140лв двата броя, имам ги в наличност 0899921301

Коментар

А нещо за моя радиатор? 1.6 без клима
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

svilens написа:
                    А нещо за моя радиатор? 1.6 без клима
                    Колега, изпуснал съм те, но и нямам такъв радиатор

Коментар

nikola nikolov написа:
                      тези джанти от купето седат ли още?

Коментар

Fiat Punto 1.1

трябва ми радиатор с перката за фиат пунто 1.1 55 коня ако има и цена ако може на лично саобщение да ми пишете ... благодаря предвартелно
                        GranDe PunTo

Коментар

nikola nikolov написа:
                          Колеги, имам доста джанти и виждам че почнахте да търсите за зимният сезон. Имам няколко комплекта, ще напиша... промоционално пускам джанти от джуниер и от браво на 180лв, и от 164 15" на 150лв- тези който са снимани четрите комплекта заедно. Промоцията е за 10 дена считано от 26.10.2010
                          Колега, ако все още имаш за Браво, 14-ки и не си вдигнал промоцията, моля те за снимки. Ако са наред - вземам
                          Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

angelmilev написа:
                            nikola nikolov написа:
                            Колеги, имам доста джанти и виждам че почнахте да търсите за зимният сезон. Имам няколко комплекта, ще напиша... промоционално пускам джанти от джуниер и от браво на 180лв, и от 164 15" на 150лв- тези който са снимани четрите комплекта заедно. Промоцията е за 10 дена считано от 26.10.2010
                            Колега, ако все още имаш за Браво, 14-ки и не си вдигнал промоцията, моля те за снимки. Ако са наред - вземам
                            Колега, в момента имам само от дедра 14", старите с 8 те спици, тях мога да ти ги дам на 180лв. 0899921301
                            Прикачени файлове

Коментар

nikola nikolov написа:
                              angelmilev написа:
                              nikola nikolov написа:
                              Колега, в момента имам само от дедра 14", старите с 8 те спици, тях мога да ти ги дам на 160лв. 0899921301
                              За една боя са

Коментар

nikola nikolov написа:
                                angelmilev написа:
                                nikola nikolov написа:
                                Колега, в момента имам само от дедра 14", старите с 8 те спици, тях мога да ти ги дам на 180лв. 0899921301
                                Благодаря колега, но си търся тези за Браво (като на аватара ми - тези бяха 15-ки, но ми ги откраднаха - да им изсъхнат ръчичките дано), та сега си търся тази модификация, но 14-ка, че 15-ките съвсем тръскат, а спортната злоба вече ме е напуснала . Ако ти попаднат в бъдеще - пиши...
                                Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Working...
                                X