колега имаш ли кабела с буксата която излиза от температурния датчик за степените на перката и влиза в реостата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба
Collapse
X
-
sasho_tuzara89
-
Колеги, търся скоростна кутия за Фиат Палио Уйкенд - бензин 1.2.Колата е произведена през 1999-а година, 73 конски сили е, бразилска сглобка. Разстоянието между шпилката и оста в скоростната кутия е около 15 сантиметра, пиша и това понеже майстора ми намери една, но там разстоянието е 16 сантиметра, предполагам е била от Палио 1,2 16v.Прикачвам и няколко снимки на пущината За контакти: 0885 248 154 и 0878 248 154
Коментар
-
alkatraz написа:Колеги, търся скоростна кутия за Фиат Палио Уйкенд - бензин 1.2.Колата е произведена през 1999-а година, 73 конски сили е, бразилска сглобка. Разстоянието между шпилката и оста в скоростната кутия е около 15 сантиметра, пиша и това понеже майстора ми намери една, но там разстоянието е 16 сантиметра, предполагам е била от Палио 1,2 16v.Прикачвам и няколко снимки на пущината За контакти: 0885 248 154 и 0878 248 154
Коментар
-
колега лосче за cruise control за фиат Стило да ти се намираШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
BEKI написа:Колега, търся железни джанти за Стило 15" 4 бр.Знаеш ли дали са същите като за Мареа ?Благодаря предварително !Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
ЗдравейтеСтабилно подбутнах предницата онзи ден и още не знам целия списък, но като за начало - има ли за Фиат Брава 1.2 98г. следните неща и каква би била цената: - Радиатор за климатроник - Радиатор за охлаждане - Перка за охлаждане - Фарове Валео мех или ел. регулиране - Калници ляв и десен - Капак - Броня предна Благодаря предварително!Фиат Брава 1.2 16V '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар