Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся скорости за браво 1.9жтд имате ли и каква е цената
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

интересува ме преден мост за интеграле със стабилизиращата щанга, лапата за скоростната кутия ,междинната полуоска с конзолата за нея -налични ли са и цена

Коментар

Търся предна броня за Мареа с дупки за халогени (без рингове и халогени)

Коментар

Търся светло синя предна броня без халогени за браво,става и с халогени.
          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Търся, сензор за парктроник на Стило 2002г хечбег. и моторче Бош за отварянето на клапите на климатроника за топло/студено, ляво/дясно.

Коментар

шенкел

Търся шенкел за Алфа 145 1.6 боксер ?
              Fiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!

Коментар

Ники, датчици за АБС 4бр. за Браво за старата главина предни и задни ?
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Търся джанти 15х6J (лети или стоманени) за Гранде Пунто и теглич за Пунто Мк2. Ако имате предложение по въпроса моля да ми изпратите цена и снимки...
                  Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                  Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                  Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                  ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Скоростна кутия за ПУНТО ХГТ 130 коня
                    Punto HGT

Коментар

Алтернатор за Мареа 1.8 ?
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Здравейте цена преден десен фар Фиат Стило дизел 115кс - 11.2002 г. Ако е възможно, фарът да е с капака против влага и прах. Евентуално и ел.мотор за регулиране на свтлинния лъч.
                        Fiat Stilo SW - 115cv 2002

Коментар

Гуми продавате ли
                          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Имате ли дръжка за страничната врата на Дукато 99год?
                            MAX

Коментар

Търся предна дясна седалка

Здравейте търся си предна дясна седалка тази до шофьорската, за Фиат Пунто 97г. 1.1 55s. Много ви моля тези от вас които биха могли да ми помогнат в търсененто да адднат и снимчица с цвета на седалката.А м/у другото ако някой продава лети джанти 13" за същото Пунто ми трябват да праща оферти.

Коментар

Re: Търся предна дясна седалка

deqnakis написа:
                                Здравейте търся си предна дясна седалка тази до шофьорската, за Фиат Пунто 97г. 1.1 55s. Много ви моля тези от вас които биха могли да ми помогнат в търсененто да адднат и снимчица с цвета на седалката.А м/у другото ако някой продава лети джанти 13" за същото Пунто ми трябват да праща оферти.

Коментар

Working...
                                X