Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, Търся преден ляв калник за Фиат Браво ТД 100 , 98-ма година в цвят тъмно син металик. За илюстрация показвам калника, който искам да сменя:
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
    Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

Здравейте, търся предна броня за FIAT Bravo/Brava (май и от Marea върши работа) със дупки за халогени и ринговете без самите халогени, цвят черен металик имате ли и цена

Коментар

Воден радиатор за Пунто 1.2 75 94г

Здравей колега,трябва ми воден радиатир за Пунто 1.2 75 94г, който е с климатик,радиатора е по-голям от стандартните и е с габаритни размери около 36х78 см.Имаш ли такъв радиатор и цена?Също задна чистачка за същото пунто - цена?
        FIAT PUNTO 1.2 ELX 75

Коментар

Здравейте,Трябва ми водна помпа за пунто 1.1 ’96, имате ли в наличност?

Коментар

Здравей, да попитам за 4 стоманени джанти 14" за Мареа?

Коментар

Здравейте, интересува ме цена за преден ляв амортисьор за фиат Брава 1.6 бензин
              Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power

Коментар

Здравей, да попитам за цената на 4 стоманени джанти 14" за Брава?

Коментар

Да ви се намира корпус на скоростния лост + маншона с пластмасата за закрепяне за Palio Weekend 1.2 (8 клапановия) ? До колкото видях на 16 клапановия е друг този корпус. А също и така арматурно табло за същото палио 1.2 73 коня ?
                  Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Търся работещ карбуратор от Фиат Панда 1000cm,1986година,номера на карбуратора е:WEBER 32TLF22 ,пишете ми ако имате,цена

Коментар

Тука някой отговаря ли или си пишем на нас си???????????

Коментар

ffoorrii написа:
                        Ами аз не получих,отговор на въпроса ми!

Коментар

Driftacha написа:
                          ffoorrii написа:
                          Ами аз не получих,отговор на въпроса ми!
                          Присъединявам се към вас колеги! И аз още чакам за отговор, а това, за което съм попитам ми трябва спешно.
                          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

предна броня за пунто мк1 98г. спортинг т.син металик. има ли? и на какви пари?
                            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оригинални лети джанти за фиат стило - 16" или 17" ?

Коментар

Търся преден капак за алтернатор или цял алтернатор, може и неработещ Denso (Fiat) № 46542889 (Magnetic Marelli 6332171 75A, 14V за Фиат ПунтоII, 1,2...2001г. (бензин), климатик
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X