Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОМОРГА-ДРАГИЧЕВО предлага авточасти втора употреба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

4х4

Колега,да ви се намира кутия от 4х4 без значение дали е от темпра,призма,делта или алфа-ако ви се намира даи цена.или тел за врьзка-0888861208,0877642569.скаип-integrale2. :D
    Забавя,но не забравя.

Коментар

Re: 4х4

integrale2 написа:
      Колега,да ви се намира кутия от 4х4 без значение дали е от темпра,призма,делта или алфа-ако ви се намира даи цена.или тел за врьзка-0888861208,0877642569.скаип-integrale2. :D
      колега нямам, скоростна кутия от 4х4

Коментар

kartell написа:
        Имаш ли кора за под двигателя за пунто мк2 ?
        нямам колега

Коментар

milenspetkov написа:
          Колеги здравейте, търся скоростния лост с ябълката на него и лоста който свързва скоростния лост и малките три щанги които са прикрепени към рейката. колата е фиат типо 1.8 двувалка 8 клапана , 66kW. някой ако ги има или препоръча откъде може да се вземе може да пише . благодаря предварително! аааа и нещо друго. Търся и кутия за въздушния филтър за този модел типо.
          колега имам го лоста 20лв, кутията на типото ми е метална и стой на моноинжекциона ако е като твойта на 20лв ще ти я дам 0899921301

Коментар

antoniy написа:
            Търся си ключ за чистачки и платката на моторчето за чистачките за Фиат Брава 1.9 jtd 2000 г.. Дали имате и на какви цени?
            колега, ключа на чистачките е зедно със мигачите и всичко останало зад волана- 40лв. За планката за моторчето не те разбрах, затова ако маже се доуточни

Коментар

Кожен волан с Airbag от Bravo GT,HGT или Marea?Салон от Marea HLX или Браво GT/HGT?Или евентуално кожен салон?Държа салона и волана да са запазениТрябва ми също и централната конзола за Мареа и духалки от Алфа 145/6 или друга,но ми трябват 4 кръгли от Алфа!Може и с централната конзола!Моля за цени!Предварително благодаря!

Коментар

..

Оборудвана шофьорска врата за Фиат Брава... ?

Коментар

Колега търся теглич за брава тд100 ако може и цена. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                  Човекът е човек когато е на път.

Коментар

hubaveca написа:
                    Кожен волан с Airbag от Bravo GT,HGT или Marea?Салон от Marea HLX или Браво GT/HGT?Или евентуално кожен салон?Държа салона и волана да са запазениТрябва ми също и централната конзола за Мареа и духалки от Алфа 145/6 или друга,но ми трябват 4 кръгли от Алфа!Може и с централната конзола!Моля за цени!Предварително благодаря!
                    колега от всичко изброено имам само духалките. цената на една духалка е 5лв 0899921301

Коментар

Re: ..

italian0o0 написа:
                      Оборудвана шофьорска врата за Фиат Брава... ?
                      колега на 80лв, но прочетох че ти трябва и кора, тя върви към салона, трябва да погледна дали имам самостоятелна кора, за нея ще те таксувам 10лв 0899921301

Коментар

lionov_1965 написа:
                        колега ака става на дума за теглич на ремарке нямам, ако ти трябва само куката за теглене на автомобила имам на 10лв 0899921301

Коментар

nikola nikolov написа:
                          lionov_1965 написа:
                          колега ака става на дума за теглич на ремарке нямам, ако ти трябва само куката за те на автомобила имам на 10лв 0899921301
                          Благодаря ти за отговора колега, но става дума за цял теглич комплект,но надеждата умира последна, успех във работата. :D
                          Човекът е човек когато е на път.

Коментар

donnna написа:
                            трябва ми джойстика за ел огледалата на Ланчиа Либра, че моя го счупих и ми остана в ръцете врътката отгоре....ел. огледалата са с подгряване и с прибиране, без памет...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              donnna написа:
                              трябва ми джойстика за ел огледалата на Ланчиа Либра, че моя го счупих и ми остана в ръцете врътката отгоре....ел. огледалата са с подгряване и с прибиране, без памет...
                              Нямам колега

Коментар

Никола, ако имаш здрав трети стоп за Брава - вземам го. Отговори ми с ЛС, моля те.

Коментар

Working...
                                X