Заменям си кожения подлакътник на мареата за обикновен+ символично доплащене от 5 лв.Идеята е че интериора ми е съставен от два типа шарки на кожата - по-едра и по-ситна.Направих подлакътника с по-ситната, тази която ми е за таблото и корите на вратите а трябваше кожата да е същата като на седалкките.За това преди да го разваля го пускам тук ако иска някой колега от Пловдив да се обзаведе с нов кожен подлакътник.Ето снимки на нещото:Държи се на 2 болта.Сваля се за минута макс.Ако има мераклии, тук или на ЛС.Цена за правилата - 15 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заменям Кожен Подлакътник От Мареа за Обикновен
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Етикети: –
-
lithrone
Re: Заменям Кожен Подлакътник От Мареа за Обикновен
rap17ka7a написа:Колега имам въпрос.Може ли цялата конзола да се смени и да се сложи на фиат браво щото много искам подлакътник.
Коментар
-
lithrone
=Rudi= написа:Аз го искам, ама много сме далече един от друг. Ред. Пиша в случай че няма желаещи от Пловдив.
Коментар
-
lithrone
NqKvo_GaDno написа:Колега ти само подлакътника или цялата конзола заменяш ? Пиши едно ЛСgoro71 написа:Ако ти харесва остави го така.Имам Мареа 2002г.,и колата е оригинално така е направена,кожата не се зацапва като плата,но малко запарва лятото.
Коментар
-
lithrone написа:Заменям си кожения подлакътник на мареата за обикновен+ символично доплащене от 5 лв.Идеята е че интериора ми е съставен от два типа шарки на кожата - по-едра и по-ситна.Направих подлакътника с по-ситната, тази която ми е за таблото и корите на вратите а трябваше кожата да е същата като на седалкките.За това преди да го разваля го пускам тук ако иска някой колега от Пловдив да се обзаведе с нов кожен подлакътник....Държи се на 2 болта.Сваля се за минута макс.Ако има мераклии, тук или на ЛС.Цена за правилата - 15 лв
Коментар
-
lithrone
Airfan написа:lithrone написа:Заменям си кожения подлакътник на мареата за обикновен+ символично доплащене от 5 лв.Идеята е че интериора ми е съставен от два типа шарки на кожата - по-едра и по-ситна.Направих подлакътника с по-ситната, тази която ми е за таблото и корите на вратите а трябваше кожата да е същата като на седалкките.За това преди да го разваля го пускам тук ако иска някой колега от Пловдив да се обзаведе с нов кожен подлакътник....Държи се на 2 болта.Сваля се за минута макс.Ако има мераклии, тук или на ЛС.Цена за правилата - 15 лв
Коментар
-
lithrone
-
lithrone
lithrone написа:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар