Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жълти пружини за пунто
Collapse
X
-
да дам малко повече инфо... какво значи жълти пружини? сигурно имаш пред вид, че са по-меки от червените и по-твърди от нормалните...да, да , ама не !!!това са пружини до колкото се вижда на фирмата APEX (хубаво е да пуснеш и каталожния номер, който пише на тях)тази фирма прави пружини само такива на цвят (аз съм с такива)...според моето мнение това са едни от най-твърдите пружини за пунто (по твърди са от червени на H&R)...свалят около 4см ... според сайта им свалят от 3 до 4см ... но по моя преценка (и мерене) са 4...и колата става малко като лагерница и почти невъзможно да се качи на бордюр (от опит) ... ако искате мога да снимам моето колко е ниско за повече яснота ...цената е доста хубава...успех с продажбата , градски~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
tukbata написа:да дам малко повече инфо... какво значи жълти пружини? сигурно имаш пред вид, че са по-меки от червените и по-твърди от нормалните...да, да , ама не !!!това са пружини до колкото се вижда на фирмата APEX (хубаво е да пуснеш и каталожния номер, който пише на тях)тази фирма прави пружини само такива на цвят (аз съм с такива)...според моето мнение това са едни от най-твърдите пружини за пунто (по твърди са от червени на H&R)...свалят около 4см ... според сайта им свалят от 3 до 4см ... но по моя преценка (и мерене) са 4...и колата става малко като лагерница и почти невъзможно да се качи на бордюр (от опит) ... ако искате мога да снимам моето колко е ниско за повече яснота ...цената е доста хубава...успех с продажбата , градски
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар