Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Типо на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Типо на части

Продавам Типо на части леко ударено отпред.Има всичко , без преден капак ,десен калник, предна броня и воден радиатор.При интерес мога да пратя снимки на мейл или скайп.скайп: mimi-boni-bonboniтелефон: 0888717641мейл: toni_83@mail.bgToni
    Tipo 1.4 i. e.

Сложи снимки отвън и отвътре да го разгледаме.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

типо
      Прикачени файлове
      Tipo 1.4 i. e.

Коментар

типо
        Прикачени файлове
        Tipo 1.4 i. e.

Коментар

Каква е газовата и колко и търсиш ?И по конкретно каква е бутилката ?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Колега ,колко искаш за тапицерията на тавана?Без дръжки ,сенници и плафон...Тях си ги имам... Ако я даваш примерно за 15-на лева ,съм заинтересуван сериозно...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

газовата е 30 литра за резервната гума, събира около 27л.,изпарителя е ЗАВОЛИ, което е дъщерна фирма на ЛОВАТО, мембраните са сменени преди два месеца, клапана също съм го сменил с чисто нов преди два месеца.Даже бутилката е пълна с гас , защото заредих минах 7 км. и ме удариха.Ако имаш интерес пиши на лично или се обади на телефона, което е по добрия вариант
              Tipo 1.4 i. e.

Коментар

Колега , относно тапицерията на тавана, правена е преди месец и е чисто нова, само материалите за нея са 60лв. без труд, малко е смешно да я дам за 15лв
                Tipo 1.4 i. e.

Коментар

powertoni написа:
                  Колега , относно тапицерията на тавана, правена е преди месец и е чисто нова, само материалите за нея са 60лв. без труд, малко е смешно да я дам за 15лв
                  Колега ,че аз от къде мога да знам ,че си я тапицирал преди месец?видях ,че е запазена и попитах...Айде със здраве...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Пр. ляв калник, 5-тата врата гола, стоповете - цени?
                    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

За каква сума би се разделил с лявото огледало?Отговор на лични моля!

Коментар

здравейте колеги :D
                        Tipo 1.4 i. e.

Коментар

Поплавъка за нивото на бензин в резервоара и гуменото уплътнение на капака на резервоара ме интересуват?
                          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Ако може отговор в лева за цените на :- Скоростния лост..- Музиката (всичко на задната кора което е)- Това кранче , зад централната конзола (парното и температурите) (приложена снимка отдолу)
                            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Колега, налично ли е казанчето за антифриза и ако да, какви пари му търсиш?
                              TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
                              ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
                              НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Коментар

Working...
                              X