Здравей колега,Търся джанти за Фиат Пунто-2000г. 14" цола, мисля че твоите джанти ще станат,ако ги продаваш какви пари им търсиш?Искам и четирите джанти без гумите.Благодаря ти предварително!
колега имам 4 джанти , но са с гумите , а те са много добри и мисля да ги дам на някой който иска да ги вземе комплекта, иначе не си струва да ги размонтирвам, защото те са си с баланс, само слагаш и караш, не са криви и никакви такива. аз си ги карах до последно
Здрасти колега, макферсоните до последно си ги карах и нямах проблеми с тях, незнам на колко км. Тампоните отгоре и пружините са чисто нови на около 2000км.Ще ти ги дам на 30лв. броиката .Ако си сериозен може да се спазарим и на по 25Поздрави :D
колега , налице са.до последно си работеха перфектно, но за по сигурно трябва да ги видиш на място дали са същите като твоите.съединителя е почти чисто нов на не повече от 1500км. е , смених го преди 2-3 месеца , притисквателен, огледален диск и лагеробщо за всичко 160-170лв, ако искаш само скоростите 110-120лвпоздрави
Това което powertoni e показал не е изобщо поплавък(нивомер)! Това е клапана на резервоара! При всички типота поплавъка е в кошницата! Като на снимката отгоре!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Това което powertoni e показал не е изобщо поплавък(нивомер)! Това е клапана на резервоара! При всички типота поплавъка е в кошницата! Като на снимката отгоре!
И аз се учудих, но все пак мислех, че колегата е наясно! Значи има шанс, колега powertoni! :D
Коментар