Двигател-1.8 16V.1997г.Климатроник пълен ел пакет хидравлика ценрално аларма имобилайзер лети джанти ново MP3 STEREO JVC абе май трябваше да пиша ВСИЧКИ ЕКСТРИ БЕЗ КОЖА.Колата е на реални 116000 км.Перфектно техническо състояние с чисто нов съединител VALEO харчи от 7 до 8.5л./100км.GSM-0885543382.ЦЕНА-8900лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT COUPE
Collapse
X
-
Orcinus
Re: Продавам FIAT COUPE
enforcer написа:харчи от 7 до 8.5л./100км
-
Re: Продавам FIAT COUPE
Paparac написа:enforcer написа:харчи от 7 до 8.5л./100км
Коментар
-
аз честно казано съм много очарован поне от външния вид на този автомобил само че когато споделих на познати че ми се ще да си сменя Пунтото с Купе ми казаха че специално за този модел караш Фиат а поддържаш Ферари тоест частите са мн скъпи...вярно ли е това или ме пързалят, защото наистина съм бая навит на КупетоУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
santo_trafficante написа:сори за на времето имах купе 2.0 16 в софия ми даваше 16/100 а на дълго под 12л никога не съм го свалял е да карах го като за последно иначе колицата беше хубава и здравауспех колега дано я дадеш на тея пари
Коментар
-
viktorson написа:аз честно казано съм много очарован поне от външния вид на този автомобил само че когато споделих на познати че ми се ще да си сменя Пунтото с Купе ми казаха че специално за този модел караш Фиат а поддържаш Ферари тоест частите са мн скъпи...вярно ли е това или ме пързалят, защото наистина съм бая навит на Купето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар