Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинални джанти OROBICA LINE

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригинални джанти OROBICA LINE

Джантите са нов внос от Италия,не са карани в България!Модел’’OROBICA LINE’’Мade in Italy4x987JET-38С гуми на тях които са на 2 сезона,почти нови!!!Размерът им е 195-50-15Цена-800лв
    Прикачени файлове

Джантите са супер рядко срещан модел на OROBICA LINEНямат следи от изправяне,заварки или каквото и да било.Само за инфо ,една такава джанта струва 170евро!
    Прикачени файлове

Коментар

Гумите също са в продажба:195-50-15Грайфер около 6-7ммЦена 130лв комплекта
      Прикачени файлове

Коментар

Джантите са хубави,ама ме е страх че може да ми гепат цялата кола заради тез жантета.Виждал съм такива на пунто и седят супер.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
          Джантите са хубави,ама ме е страх че може да ми гепат цялата кола заради тез жантета.Виждал съм такива на пунто и седят супер.
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Колега ако знаеш колко си прав,от 3 дни са на колата и за по -сигурно съм с 2 различни модела секретни болтове

Коментар

Нова промоционална цена:793 лв
            Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

750 лв
                Прикачени файлове

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Прикачени файлове

Коментар

Нова цена730 лв+ 6 много добри гуми 195-50-15

Коментар

колега джантите са много хубави, но на тази цена не бих си помислил за тях за 15ки джанти това е космическа цена :D

Коментар

Нова цена700 лв!!!

Коментар

!

Колега, страхотни са джантите, но колкото и да са уникални не смяташ ли, че цената е прекалено огромна... Скоро се сдобих с такива 17" перфектни, че дори и с хубави гуми за далеч по-малко пари !!! Ако коригираш цената според джоба на българина може и да имаш голям успех. Че даже и аз бих се замислил !!Успех все пак с продажбата!
                          Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Колеги не търся спешна продажба,в момента си ги карам на Пунтото.Просто съм от този тип на който бързо омръзват и постоянно търся нещо ново!Естествено че за сериозните ще има коментар.Знам че цената се струва нереална(аз ги взех за 800лв в края на септември мин.год)но наистина са супер здрави карам ненормално с тях,затова им търся някой по’’скромен’’ в скоростно отношение собственик да си ги пази.За мен това са вечните джанти.Сега съм на вълна 16 или 17 цолажки,дори приемам и бартери но само за много добри джанти,ако трябва и с доплащане от моя страна Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

Айде малко надолу650лв ! ! !

Коментар

Working...
                              X