Джантите са нов внос от Италия,не са карани в България!Модел’’OROBICA LINE’’Мade in Italy4x987JET-38С гуми на тях които са на 2 сезона,почти нови!!!Размерът им е 195-50-15Цена-800лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинални джанти OROBICA LINE
Collapse
X
-
!
Колега, страхотни са джантите, но колкото и да са уникални не смяташ ли, че цената е прекалено огромна... Скоро се сдобих с такива 17" перфектни, че дори и с хубави гуми за далеч по-малко пари !!! Ако коригираш цената според джоба на българина може и да имаш голям успех. Че даже и аз бих се замислил !!Успех все пак с продажбата!
Коментар
-
Колеги не търся спешна продажба,в момента си ги карам на Пунтото.Просто съм от този тип на който бързо омръзват и постоянно търся нещо ново!Естествено че за сериозните ще има коментар.Знам че цената се струва нереална(аз ги взех за 800лв в края на септември мин.год)но наистина са супер здрави карам ненормално с тях,затова им търся някой по’’скромен’’ в скоростно отношение собственик да си ги пази.За мен това са вечните джанти.Сега съм на вълна 16 или 17 цолажки,дори приемам и бартери но само за много добри джанти,ако трябва и с доплащане от моя страна Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар