Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Части за Фиат Типо 1.6 Изгодно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Клегата последно питам бензинометъра на таблото работеше ли,да не давам грешни пари за сервизи,ами да си търся друго...

Коментар

teodor19 написа:
      Клегата последно питам бензинометъра на таблото работеше ли,да не давам грешни пари за сервизи,ами да си търся друго...
      нали ти казах че работеше и то много точно показва немога да те разбера защо ме питаш постоянно едно и също кажи какъв е проблема да не би като съм слагал стрелката да съм я сложил на грешната страна(което много ме съмнява)?
      Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Не показва, ще потърся проблема пак....Ти ремонт си му правил....Правилно е сложена.....Ако не се оправи може да ми пратиш нивомера от резервоаара си на преферинциална цена...

Коментар

anasazy написа:
          teodor19 написа:
          нали ти казах че работеше и то много точно показва немога да те разбера защо ме питаш постоянно едно и също кажи какъв е проблема да не би като съм слагал стрелката да съм я сложил на грешната страна(което много ме съмнява)?
          нп кажи къде е или снимка прати
          Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Колега колко искаш за горивомера....Проверил съм всичко грешката е вярна...При мене е.....

Коментар

teodor19 написа:
                Колега колко искаш за горивомера....Проверил съм всичко грешката е вярна...При мене е.....
                ок интересува те това дето седи в резервоара и до него се стига през багажника нали и представлява един цилиндар?
                Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Да колегата...Точно това ми трябва...Снимай и климата с всичките му салтанати колега ка не е проблем че нещо ми е много топло и се замислям за офертата ти....

Коментар

teodor19 написа:
                    Да колегата...Точно това ми трябва...Снимай и климата с всичките му салтанати колега ка не е проблем че нещо ми е много топло и се замислям за офертата ти....
                    офертата е много добра само че ще трqбва да почакаш че друг колега го е запазил за сега но ако се откажи го взимашп.с. нивомера 20 лв мислиа че цената е добра
                    Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

намерих колега...Искам снимки на цялата климатизация....

Коментар

teodor19 написа:
                        намерих колега...Искам снимки на цялата климатизация....
                        снимки вдруги ден ще кача да ги отделиа нещата сега обесниавам кво давам за 100лв да ниама после не чули не разбраликомпресор, кондензатор(радиатора пред радиатора на охлаждането)казанчето което стои на левиа калник, целиат корпус на отоплително/охладителното тиало(без казанчето за парното и кранчето за него, ако на ниакои му триабва +25лв и ги получава двете) всички маркучи и траби които имам и сега много важна бележка при демонтирането една малка трабичка се повреди но може да се отремонтира тиа се намира в конзолата
                        Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

добавям антикрило на 5ата врата цена 15лвкупе необурудвано 200лв (голо без врати кабели и други изцяло на метал)
                          Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

anasazy написа:
                            добавям антикрило на 5ата врата цена 15лвкупе необурудвано 200лв (голо без врати кабели и други изцяло на метал)
                            добавqм двигател 150лв без главаскорости 70лвстартер 30лв съединител 50лв
                            Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Working...
                                X