колега здрасти аз съм николай от враца дето ти звънях за маркуча от турбото до кулера и кантара за спирачките какво стана ще ги пращаш ли миналата седмица ти звънях няколко пъти каза че ще ходиш на море сега гледам темата я ъпваш нямам нищо против теб колега но ми кажи имаш ли желание да свършим работа или не
По колата все още има какво да се продава!От колата липсва: Десен фар, Турбо, всичко останало е налично, Бронята, единия халоген и единия стоп (ляв) са с дефекти...Направих малък ценоразпис:Алтернатор - 50лв.Стартер - 50лв.Ляв фар с дефект по Рефлектора и 2 уши лиспват 10лв. с крушки и моторче окомплектован.Нафтова помпа - 150лв.Термостат - 30лв.Глава окомплектована 150лв.Умна дюза 80лв. всяка друга по 20лв.Водна помпа 40лв.Воден радиатор - 60лв.Предна броня без халогени - 12лв.Ляв калник тъмно син 20лв. Ляв калник бордо 35лв.Кормилна рейка 120лв.За интериора и други по договаряне... Спортното гърне на снимките не се продава но задна броня тъмно синя имам не изрязана!За покупки на едро промоций, както и при покупка на цял мотор и други..За сериозни куповачи цените ги коментираме на място, частите са много добри !
АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Коментар