Продаваме богата гама от Автомобилни волани на доста добри цени Могат да станат за всички коли, просто трябва да кажете за каква кола е, има значение само главинката (която е в цената )
Каде мога да видя тези воланчета/на живо имам впредвид, рагледах ги на сайта/та да придобия по-ясна представа. Аз определено си харесах и цените са добри.
Ами в наличност ги нямаме , внасяме го директно от чужбина. Но гарантираме за качеството . Все пак сега сме в началото, но мисля че цените са доста добри.
Ами в наличност ги нямаме , внасяме го директно от чужбина. Но гарантираме за качеството . Все пак сега сме в началото, но мисля че цените са доста добри.
И аз ги видях, изглеждат готино, а можете ли да ми кажете някакви размери, с какъв диаметър са? Има едни подобни на Илиенци, за същите ли става въпрос, или тия са други? Щот имам оферта за горе-долу тия пари да си облицовам волана в кожа, и се чудя кое да избера...
Ako izkam da si poracham imam fiat uno kak shte go napravim? Niakoi ot mk-11,ek-28 ilid-30/1 i ako mojete da mi pratite po golemi snimki i kakva e razlikata mejdu tia 3 modela !!!! 10x rosen_h@gbg.bg
Ако искам да си поръчам, имам Фиат Уно, как ще го направим ? Някой от мк-11, ек-28 или д-30/1 и ако можете да ми пратите по-големи снимки и каква е разликата между тия 3 модела . 10х rosen_h@gbg.bgСледващия ти пост на латиница ще бъде изтрит!
Разликата м-у ЕК-28 и D-30/1 е, че единия е с по-тъмна кожа. А МК-11 има повече извивки за пръстите (вгледай се добре и ще видиш). Аз лично сложих на Уно (75 к.с.) М-13 и стой перфектно. Ако решеш нещо се обади: 0888/ 785-890 (0889/876-442) или на e-mail: sp_skorost@abv.bg
Коментар