Продавам напълно окомплектован двигател от Пунто Спортинг 1.2 16В... напълно обслужен. Скоростната кутия претарпя реставрация преди 300км. защото имаше леки шумове, смених всички лагери и мога да кажа че е перфектна!!! Двигателя все още е на колата и си я карам но скоро ще го махам защото мисля да слагам нещо по мошно (1.4 турбо)давам също и резонаторната кутия, кутията за ваздушния филтър и трабата ( както си е оригинално)Цена: 600лв (цената подлежи на коментар)Тел: 0887918597 / 0878938597 (Димитър)GT-то е без двигател, без салон. всичко друго си е на мястото Продавам също така 2 седалки от ГТ1 в перфектно състояние даже си ги изпрах цена 80лв.Снимки на седалките: Продавам или бартер джанти 15 4*100 7,5JПредпочитам Бартер за 15-ки 4*98. пък ако има мераклия да ги купи цената е 350лв. Джантите са пребоядисвани и нямат забележка.ЕТ незнам колко е защото него пише на джантата, доста са изнесени навън, последната снимка затова съм я качил за да се види как стоят на пунто...ако някой има интерес за по подробни снимки да казва..Продавам задни спирачни апарати+ дискове и чисто нови накладки+ жилза за Пунто. Спирачките са свалени от Фиат Купе 2.0 16В Турбо бяха монтирани на пунто, но смених целия мост и ми останаха и няма какво да ги правя...(пълен комплект за преминаване от барабан към диск) Цена за всичко 150лв.Също така продавам и 2 гуми Дънлоп 185/60/14. DOT мисля че беше 4207. Граифера е 7мм почти нови са карани са едно лято и бяха задни гуми... Цена 80лв за 2-те.Ето малко снимки на нещата които продавам...Гумите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ГТ на части и още много неща...
Collapse
X
-
Колега двигателя който продаваш включва ли монтаж? И ако да, за колко време? :DПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Задните и предните спирачки в какво състояние са? Ако може снимки и цена на апаратите! На една от снимките май се вижда алуминиев заден апарат.На снимките по-долу има пунто спортинг с боядисани в червено спирачни апарати - те ли се продават?"The Alfa 155 Q4: This car is everything a Toyota Corolla isn't." - Jeremy Clarkson
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар