Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто ГТ на части и още много неща...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто ГТ на части и още много неща...

Продавам напълно окомплектован двигател от Пунто Спортинг 1.2 16В... напълно обслужен. Скоростната кутия претарпя реставрация преди 300км. защото имаше леки шумове, смених всички лагери и мога да кажа че е перфектна!!! Двигателя все още е на колата и си я карам но скоро ще го махам защото мисля да слагам нещо по мошно (1.4 турбо)давам също и резонаторната кутия, кутията за ваздушния филтър и трабата ( както си е оригинално)Цена: 600лв (цената подлежи на коментар)Тел: 0887918597 / 0878938597 (Димитър)GT-то е без двигател, без салон. всичко друго си е на мястото Продавам също така 2 седалки от ГТ1 в перфектно състояние даже си ги изпрах цена 80лв.Снимки на седалките: Продавам или бартер джанти 15 4*100 7,5JПредпочитам Бартер за 15-ки 4*98. пък ако има мераклия да ги купи цената е 350лв. Джантите са пребоядисвани и нямат забележка.ЕТ незнам колко е защото него пише на джантата, доста са изнесени навън, последната снимка затова съм я качил за да се види как стоят на пунто...ако някой има интерес за по подробни снимки да казва..Продавам задни спирачни апарати+ дискове и чисто нови накладки+ жилза за Пунто. Спирачките са свалени от Фиат Купе 2.0 16В Турбо бяха монтирани на пунто, но смених целия мост и ми останаха и няма какво да ги правя...(пълен комплект за преминаване от барабан към диск) Цена за всичко 150лв.Също така продавам и 2 гуми Дънлоп 185/60/14. DOT мисля че беше 4207. Граифера е 7мм почти нови са карани са едно лято и бяха задни гуми... Цена 80лв за 2-те.Ето малко снимки на нещата които продавам...Гумите...

някой нещо Ъ?

Коментар

новогодишни промоций

Коментар

здрасти колега,здрав ли ти е левия подкалник от ГТ-то,да направим бартер да ти дам капак за ангренажа...и ако се сетя нещо което ми трябва,щот имам всички части дет ти ги търсиш мойем да пражим бартери ...

Коментар

Джантите, левия сенник,лява ел. машинка за стъклото, дясна ключалка, задни амортисьори - Продадени.

Коментар

Продаваш ли само дисковете?

Коментар

gituli написа:
              Продаваш ли само дисковете?
              колега каква ти е файдата от дискове втора употреба нали едни нови струват 50-60лв... неми се дават само дисковете мисля всичко комплект да го давам...

Коментар

Колега двигателя който продаваш включва ли монтаж? И ако да, за колко време? :D
                Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                  Колега двигателя който продаваш включва ли монтаж? И ако да, за колко време? :D
                  имаш ЛС колега...

Коментар

прЕМОЦИЯТА продължава...

Коментар

Ъп

Коментар

Коментар

ДВигателя 1.2 16В запазен, скоростна кутия запазена

Коментар

Ъп

Коментар

Задните и предните спирачки в какво състояние са? Ако може снимки и цена на апаратите! На една от снимките май се вижда алуминиев заден апарат.На снимките по-долу има пунто спортинг с боядисани в червено спирачни апарати - те ли се продават?
                              "The Alfa 155 Q4: This car is everything a Toyota Corolla isn't." - Jeremy Clarkson

Коментар

Working...
                              X