на място ще се разберем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
типо 1.6 2 вала 90г на части
Collapse
X
-
колко пари ще искаш, за ръчката от която се пускат чистачките, че моята я назорихмалкои се счупи., А се сваля толкова лесно, културно са го направили, и също така ми трябва и машинката на централното на задна лява врата. Дай някаква цена, или да ти звънна на телефона. Мерси предварително
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
колега на брат ми му блъснаха дедрата, дали ще станат тези части, като за ланчиата, неговата е 1,6/91г. и ако да ги резервирам от сега.комплект макферсон,пружина,лагер,тампон+шенкел,главина,диск ,спирачен апарат+полуоска с 2-те карета 40лвтези , + евентоално амортесьорите, ако не сдали багажа разбира се.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
мерси за инфото ама брат ми за сега чака да му оценят щетите, и не знам какви са полуоските, като мине огледа утре след обед, ще ти кажа, иначе какви пари ще искаш за чистачките, че моите са от онези смотаните и на едно място не чистят, аве не ме кефят, така че ако не са ги взели, дай една цена и за тях, така де да вземем всичко на куп :D :D :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Orcinus
-
дедрата е с един вал..ама то вече няма смисъл понеже те я вкараха в сервиз, застрахователите де. та сега ще чака да си я получи като новаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар