Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Два Комплекта 17ки-МИМ и Дезент

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Два Комплекта 17ки-МИМ и Дезент

Колеги продават се джантите от снимките!!!-Внос от Англия със гуми (и двата комплекта със различни гуми на Мим три са Кумхо другата не съм я гледал) мисля че са 4х100 и двата комплекта) джантите имат охлузвания по бордовете и се намират във Перник тел. 0899 755667. БЕЗ БАРТЕРИ-Само се Продават!!!!!!!!1.МИМ с гуми 205/40/17,ЕТ25,7J-400лв.-в Англия са свалени от Фиат Пунто.2.Дезент 17 205/40/17,ЕТ38,7J-435лв-в Англия са свалени от Опел Вектра.

Айде Нови цени на джантите!!! МИМ-390лв.Дезент-420лв.

Коментар

и двата комплекта ли са 4х100
      Fiat Coupe 1.8 16V
      Fabbrica Italiana Automobili Torino

Коментар

GODSMACK` написа:
        и двата комплекта ли са 4х100
        Колега човека които ми ги прати от Англия ми каза че са 4х100,а и от вътрешната страна на джантите мисля че си пише!?!

Коментар

За колегите, които проявяват интерес ще уточня, че на първият модел пише PCD 98, което със сигурност означава, че са 4х98, а не 4х100. Вторият модел е 4х100.

Коментар

=Rudi= написа:
            За колегите, които проявяват интерес ще уточня, че на първият модел пише PCD 98, което със сигурност означава, че са 4х98, а не 4х100. Вторият модел е 4х100.
            Колега Много ти Благодаря за уточнението!!!!! И искам да питам-при Фиат 4х98 ли е междуболтовото,защото не съм много запознат конкретно при Фиат?? Поздрави!!!

Коментар

guns3 написа:
              =Rudi= написа:
              Колега Много ти Благодаря за уточнението!!!!! И искам да питам-при Фиат 4х98 ли е междуболтовото,защото не съм много запознат конкретно при Фиат?? Поздрави!!!
              Да колега по принцип е 4х98, но стават и 4х100 без никакъв проблем
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                guns3 написа:
                =Rudi= написа:
                Да колега по принцип е 4х98, но стават и 4х100 без никакъв проблем
                Виж това не го знаех!!!! С две думи-и двата комплекта стават за Фиат??!

Коментар

да, със ексцентрични болтове

Коментар

Дезента Запазен!!! Остават МИМа за 380лв.!!!

Коментар

Дезента-ПРОДАДЕН!!!!!!Останаха МИМ 17ки със гуми 205/40/17 ,ЕТ25, 7J, 4х98-Нова Цена 375лв.!!!!!!

Коментар

Нова Цена 370лв.!!!! Две от гумите Кумхо са със този грайфер от снимката а третата е поизносена неправилно!!Четвъртата гума има грайфер за сезон и половина но не съм гледал марката!!!

Коментар

Нова Цена 360лв.!!!!

Коментар

350лв.!!! Крайна Цена!!!

Коментар

Коментар

Working...
                              X