колега интересува ме въздухо заборника които е в/у дроселовата клапа на Браво 1,4 12В (дето свързва дросела с филтъра)имаш ли го и каква цена
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Да поясня защо колегата е не доволен от мен!Поръча си динамо което му го дадох за 35лв така....отишал при майстора и му казал че му виели лагерите /аха/ ама аз динамо ли продавам или лагери!!!това е втора употреба част която я свалям от колата работеща!Колегата ми каза ще питам майстора какво да правя и ще ти се обадя аз му отговорих каквото решиш това ще направиме ...Звънна ми по късно и ми каза че майстора му е взел 40лв за лагер на динамото да му смени и да му платя половината пари за ремонта ....И кой е в момента крив и прав оставам на вас да прецените
Да поясня и аз.Когато му се обадих и го попитах динамото здраво ли е,всичко наред ли е,ми бе отговорено,че всичко е наред и до последно е работило.Ако ми беше казано, че има проблем ,нямаше да го взема никога.Вярно е,че продава динамо ,а не лагери,но вижте разликата между мошеника и коректния продавачТука поствам обавата на колегата LITHRONE,който съвестно е описал какво продава и какви дефекти има динамото,за да може всеки да си прави сметката--Динамо (без реле) - един от лагерите е за смяна. Вижте клипа! - 30 лв.http://i289.photobucket.com/albums/l...97.mp4Това първо.Второ-когато го получих ми направи впечатление,че като завъртиш ролката с ръка издава стържещ звук.И тъй като бе го изпратил без опция виж преди да платиш,реших да го занеса на майстор да го види наред ли е.Той ми каза,че двата лагера са разбити и трябва да се сменят и че струват по 20 лв.Тогава се обадих на търговеца и му казах какво ми е казал майстора.А той ми отговори -бах тоя майстор ,бах пия цени,един лагер е два лева.Да ,ама два лева са китайските,а задния лагер бил специален размер и ставал само някакъв японски ми обясни майстора.Относно предложението за връщане-веднъж бях платил 11 лв за доставката и ако трябваше още 11 лв за връщането стават 22лв.Смяната на динамо в София е между 80 и 120 лв.Вие бихте ли рискували да го сложите в това състояние на колата.И точно заради тези спестени подробности,смятам,че е длъжен да поеме не половината ,а целия ремонт.Защото този форум е направен да си помагаме, а не да се лъжиме.
Първо, както съм написал това са снимки от обяват на колегата lithrone,който за разлика от теб не лъже,а коректно е описал дефектите.И второ-предложи ми да го върна за моя сметка.Защо не го прати с опция виж преди да платиш,като си толкова коректен?Ама как да го направиш,като знаеш какъв боклук пращаш.Така ,че нека колегите да преценят дали си мошеник или не
Коментар