е добре нема да спорим с оператори и фотографи - обещавам, само ми казвайте навреме иначе се оказа че от цялата серия имало и с лумикс обективи 1 или 2 модела - браво фанахтеме, ама не това беше същественото - идеята ми беше това "...пък и в крайна сметка апарата е такъв, каквито снимки прави и каквито фукции има, а не каквото пише на него или по други места...." айде със здраве.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фотоапарат
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Добре шом сте такива познавачи, вместо да си мерите п........е осветлете простия човек юрист като мене какво се гледа като си купува любителски цифров фотоапарат, който си го купува за да увековечи неговите и на гаджето си туристически походи из красотите на България.Пък може да е полезно и за други хора тук. Питам по принцип, защото 99.9 % този съм го купил.Благодаря предваригелно.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Добре шом сте такива познавачи, вместо да си мерите п........е осветлете простия човек юрист като мене какво се гледа като си купува любителски цифров фотоапарат, който си го купува за да увековечи неговите и на гаджето си туристически походи из красотите на България.Пък може да е полезно и за други хора тук. Питам по принцип, защото 99.9 % този съм го купил.Благодаря предваригелно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар