Dec 94 внос от Германия без климаВсичко за модела без клима както написах:Ел.стъкла , ел.огледала , централно , abc , хаогени , Air bag , имобилаизер , серво абе вс.екстри за GtКолата е в перфектно състояние външно и вътрешно (леко е износен плата на шоф. седалка)иначе салона е перфектен диодно осветление по таблото един цвят(червен)Колата излезе от бокса (оптичен тунинг) преди 20 дни прав заден капак , без клучалки е колата и с нова аларма+модул за прозорците (cobra)Напълно сменена предница (колата всички части които са сменяни по нея са само чисто нови ) тампони,тампони на макферсоните с лагерите,шарнири,носачи,тампони(предпазват да не влиза прах в амортесиора нему знам точното название),термостат,ремък,ролки,накладки (спортни) и тн.джанти 16-ки МАК гуми Toyo 215/40/16 Спортно укачване,сп.филтър K&N (коносовиден),сп.генерация,чип,топче на скоростния лост Issotа Racing(карбон),бели киометражи,mp3 Jvc 701 с дистанционо,суб Hertz,компонентни колони висок клас Hertz 2 комплекта,усилварел Audioson (всичко без Mp3-та е ново с 1 година гаранция)Каско за 6000 лв. 1-на винетка,1-на гражданска отговорност,годишен преглед до Април 2007 Колата е подържана и правена с много желание Цена 7000 лв. подлежи и на коментар П.П ще помоля да пишат хора които имат интерес към колата а не давам 5000 лв. Има и още неща които са подобрени по колата и сменени разбира се но сега несе сещам но ще пиша кат се сетя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто Gt 136 +++
Collapse
Заключена тема
X
X
-
wwweb
Колега, виждал съм те по града с това Punto ... Да, хубава е колицата ... това мога да кажа само на колегите, които мислят да го гледат
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:И аз съм го виждал това Пунто и мога да кажа че наистина е правено с много мерак!Много ме накефи като го видях.Cupra Fr
Коментар
-
viktorson написа:естествено че тва е цената колата на колегата наистина е слънце ама човека трябва да и вземе парите....тази година по възможностCupra Fr
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар