Продавам Fiat Tipo 2/3 врати, 93г. 1.6 моно инжекция на частиЗа въпроси или снимки за дадена част в темата или на ЛС.Скоро снимки и определени цени на всички части!От Пазарджик съм, също така пращам и с еконт с опция "отвори преди да платиш"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 2/3 врати на части
Collapse
X
-
Цени
Ето и малко цени на части за които съм се сетил: (цените не са крайни, не съм ги и сверявал с магазини и интернет така че някои подлежат на коментар)Двигател 1.6i.е. - 200 лв.Скоросна кутия - 100лв.Компютър - 200лв.Стартер - 30лв.Динамо - 30лв.Стопове - 30лв./бр.Ляв фар - 30лв.Хидравлична помпа - 40лв.Хидравлична рейка - 50лв.Макферсон - 30лв./бр.Бубина - 50лв./бр (2 бройки налични)Инжекцион - 50лв.Лява врата (оборудвана-ел. стъклко, централно) - 50лв.Амортисьори (наскоро копувани) - 20лв./бр.Бензинова помпа (в резервоара) - 50лв.Гърне (крайно и средно) - 50лв.Спирачна помпа с усилватела - 50лв.Полуоски - 30лв./бр.Kлаксони 2 бр - х 5 лв Парно - 30лв.Жабка - 10лв.ТаблоСенници - 10лв./бр.Дръжки за тавана (3 бр. и капачки над шофьора) - 10лв.Задна броня - 20лв Задно/предно ляво стъкло - 30лв./бр.Задно и предно стъкло - 50лв./бр.Табло бушони - 30 лв с всичко по него Педали 3 бр - 10 лв Мигач бял - 10лв./бр.Халогени - 20лв./бр.Ръчки за фарове и мигачи - 10лв./бр, за комплект - 15лв .
Коментар
-
Снимки
Колеги ето и малко снимки на частите, които останаха - има и още, които не съм снимал така че може да питате ако търсите нещо за типо:/за съжаление нямах време да ги поизчистя и ги снимах повечето неща малко мръсни, които желае нови снимки на част която го интересува да пише/Компютър + скорости (100лв.) + двигател (200лв.) + инжекцион (50лв.) - 300лв. общо (в скобите-цена по отделно)Резарвоар и бензиновата помпа в него - 50лв. заедно, може и поотделно
Ламбда сонда - 30лв.
Катализатор (ако тези дни не се продаде във форума си заминава) - 50лв.
Всичките гърнета, акто крайното е леко издънено (има го на третата снимка), но стига да има желаещи ще го занеса да го заварят - 50лв.
Табло за парното и копче за халогените (може и поотделно) - 15лв.
Mашинката за предни чистачки - 20лв.
Табло - 30лв.
Постелки - 10лв. комплекта
Пласмаса под чистачките заедно с пръскачките - 10лв.
Два халогена (перфектни) - 20лв.бр
Сенници - 10лв.бр.
Дръжки - 5лв общо
Малък (жълт) страничен мигач - по договаряне или като подарък с друга покупка
Бял мигач - 10лв.
Пласмаси над колонките на таблото - 5лв.
Шарнири - 30лв.
Кора, изрязана за 16 см. говорители - 10лв.
Носачи - 30лв./бр.
Лампа на тавана (със сменена бяла крушка вместо жълта и свети доста добре) - 10лв.
Колонки за таблото - 5лв.бр.
Ръчки за мигачи/светлини/чистачки - 10лв/бр или 15 лв. комплект
Облегалки - 5лв.бр
Стопове - 30лв.бр. Перфектни!
Казанче за чистачките - 10лв.
Тромби - 5лв.бр.
Огледала (механични) - 20лв. ляво и 15 дясно (малко е счупено огледалцето, но съм забравил да го снимам... утре)
Кормило (с леки забележки) - 20лв.
Пласмасите на парното (ако мога така да се изразя) в идеално състояние, но малко мръсни в момента - 10лв.
Жабка - 10лв.
Toва е колеги, не всички цени са крайни така че може да има малки корекции!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар