Колата е с удар отпред няма фарове радиатори , капак ляв калник.Ива климатроник.мотора е супер.Щофьорския Ейрбег е гръмнал.Има ел стъкла ел огледала централно климатроник лети джанти и т.н. Снимки по натам!Има документи и гражданска до август може да се продаде и купето голо с документите и регистрацията.пишите в темата или на л.с. Колата ще пристигне до при мен другата седмица затова няма да си оставям телефона засега за да не се набивате да ви звъните напразно.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16v99-та и 1.4 12v 98-ма на части
Collapse
X
-
ray_man написа:интересуват ме задна броня(цвят) и десен стоп цени?Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
-
delete написа:Цена за целия климатроник ( с радиатор, компресор, врътки и всичко каквото трябва) и джантите какви са ?Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
-
ето снимки на колата -скапани са ,но утре ще я снимам като хората!Всичко функционира по колата климатроника няма радиатор но след удара имаше фреон в системата т.е няма други течове а радиатора нестава. Има ел стъкла ,огледала , централно, аларма, хидравлика, климатроник и това е което се сещам за момента.
Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
-
reter написа:Колега, оправи си заглавието. Това е 1.2 а не 1.6В днешно време и на приятели неможеш да разчиташ!едит:Колата е 1.2 Скоростите са запазени за един познат!Мотора засега се продава само цял! Крайното гърне е сменяно ,не съм сигурен дали не е сменено и средното , катализатора е демонтиран от генерациятаето малко нови скапани снимки
0885-812-238 Васил ,Поздрави!
Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
-
venom4o написа:Tenix написа:Цена??Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
-
ЕДИТ: Продаден пластмасовия капак на мотора и разширителния съд на мотора!Скоро време ще имам и браво 1.4 12v със страничен удар така ,че питайте дори и да ги нямам частите в момента мога да ги намеря!Айде на частите!Имам колоните в предните врати и пищялките в таблото -оригинални- 20 лева им търся!Салон супер запазен - 100 лева всичко! със кори и всичко!Огледала по 35 лева броя -перфектно функциониращиМотора може и на части - 1 колега има интерес без оборудванетоСкорости - 250 леваЗаводска аларма модула - 40 левазаден капак - 70 леваЗадна броня с ремонтирана пукнатина - 40 левазаден мост - 150 левазадни амортесиори+предни амортесиори(макферсони със лагер пружина и всичко) 80 лева апарати спирачни - 50 лева и дватадискове не вентилирани със ръб 20 лева дватастранични стъкла по 30 лева парчетобензинова помпа - 50 лева със сондана комплект!Климатроника със смачкан ,но непробит радиатор и всичко необходимо за монтажа-250 леваЕл стъкла машинки - 30 лева механизъма ,и други засега това ще пусна и снимки може и коментар на някой цени!Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар