Колеги, историята е малко комична, но ще я разкажа. Преди половин година бях в сервиз по-други причини, но между другото ми прегледаха окачването и ми казаха, че предния ми ляв носач е почнал "да си заминава" да го имам впредвид. Така мина се тази половин година, до миналата седмица, в която ми се разхлопа нещо отпред в ляво. Естествено аз веднага правя съпоставката, че носача ми си е "заминал" и си купувам директно без да отида в сервиз. Отивам силен аз в сервиза да ми го сменят и се оказва, че носача си ми е здрав на желязо :P Оказа се че имам счупен външен кормилен накрайник, който вече смених. И така носача си ми остана в багажника. Мислих да си го пазя ама ме е налегнало безпаричие.По същество :Марка - Road Runner ( Взех го понеже се пукнаха да ми я хвалят тази марка, колко много изкарвала - Турски били, но много качествени).Цена на закупуване - Около 65 лв.Вид - преден ляв (чисто нов - още с опаковката си стои).Цена - 45 лв. без коментар.Контакти :София - МладостСкайп : bachev_ktТел : 0893 34 66 36 Нов телефон за връзка: 0883 350 949Поздрави,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам чисто нов ляв носач за Браво
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар