Ако левия носач е наистина на 200км той си е нов /ако не си влезнал в някоя яма :P /Мен левия започна да ми тропа и ми прилича на тампон.Типото ми по окачването всичко си е оригиналното и не искам да слагам други части, че започна ли веднъж...Колко пари ще ми искат за смяната имаш ли представа?Ако се размина евтино мога още от сега да го сменя и да не чакам да се разбие напълно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов десен носач FRAP с 15mm шарнир
Collapse
X
-
Извинявам се за оффтопика, но с риск да бъда нападнат от повечето от вас, не ми е ясно при всичкото уважение към Хит-ко (нямам оплаквания от закупени от него части) защо трябва да се крият цените за хората от форума. Всички да го питат на лично и той да прецени каква цена да му даде, добре той си решава на кой колко да иска, ама примерно за носач дадох 58лв, което само по себе си не е проблем, макар че за същата цена си купих пак фрап , но ляв от магазина на симеон, а примерно за типото(цена по принцип е една за една и съща марка носач и при типото и при бравото) според МиткоMitko написа:Цената за носача е 55лв. колкото Христо иска ако носача отиде в човек от форума.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Извинявам се за оффтопика, но с риск да бъда нападнат от повечето от вас, не ми е ясно при всичкото уважение към Хит-ко (нямам оплаквания от закупени от него части) защо трябва да се крият цените за хората от форума. Всички да го питат на лично и той да прецени каква цена да му даде, добре той си решава на кой колко да иска, ама примерно за носач дадох 58лв, което само по себе си не е проблем, макар че за същата цена си купих пак фрап , но ляв от магазина на симеон, а примерно за типото(цена по принцип е една за една и съща марка носач и при типото и при бравото) според МиткоMitko написа:Цената за носача е 55лв. колкото Христо иска ако носача отиде в човек от форума.
Коментар
-
я кажи колко пари му искаш на този носач (левия), че на моята темпра нещо се разхлопа, Той нещо не беше нов??, не разбрах точно, и колко е ползван ако изобщо е употребяван. А и каква марка е? Мерси предварителноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар