Продавам ДВА броя джанти 16ки с гуми за 198 лв:Снимки:http://nikoyman.snimka.bg/tuning/16.509815Данни на джантите:Височина: 16 цолаширина: 7Jмеждуболтово разстояние: 98ммофсет: ЕТ31 (за сравнение с едни от ЕТ40 - средната ос на тези е с 9 мм по-навътре за да компенсира по-голямата ширината)Дата на производство на джантата: 37-ма седмица на 2008 г.Страна на произход: ТRОригинален номер по каталога на фиат: 50901591Състояние: Балансирани около 24-ти май 2010, а аз минавам по около 200 км/месец; ПРАВИ СА, и никога не са изправяни или заварявани /оригинална боя/; Забележки- от вътрешната страна има полепнал прах от феродо на спирачки, липсва едната капачка, но е заменена с ламинирана лепенка в PVC фолио;Данни за гумите:Yokohama C.Drive 205/45R16 87W DOT2006 асиметрични с надписи външна страна/вътрешна (In/Out) скоростен индекс до 270 км/ч, състав-thread: 2 стомана, грайфер: от минималния маркер на протектора за 1,6 мм нагоре има още толковоа, или общо около 3 мм грайфер; Подобни 14 15Цената считам, че е повече от разумна: 99лв/брНе се предлагат без гумите освен ако някой не пожелае да доплати за демонтажа; Пращане за сметка на получателя с наложен платеж след право на оглед в офиса на куриерите във вашия град Офертата е твърда и не подлежи на договаряне;(като за сравнение пълния комплект от 4 НОВИ такива БЕЗ гуми е ~1400 лева + допълнително от 400+нагоре за гуми)и причината за продажбата е, че не искам да дам 700 лева за останалите две + минимум по 107 лева на гума);Някой може да ги вземе вместо 2 железни 16ки - защото горе доло на тази цена са новите стоманени от магазина.http://emk-33.com/shop/product_info....s_id=29247За контакти :088 6 634369 мтел087 8 273086 вивакомНиколай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Две 16" джанти 4х98 от Браво-2008г. с гуми 198лв
Collapse
X
-
98 mm е със сигурност (мерил съм с шублер, а и застават точно срещу дупките на бравата) - дори стоманените за новото Браво също ги правят на 98ммцентралния отвор е: 58,1 мм (пропуснал съм да го напиша)За бартера колегата може да ми пише на лично съобщение - какво предлага (например Zender 7J - 15ки могат да ме изкушат, с долащане от моя страна ако са 4 бр.)
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=699112#699112 (ОТ ТЕМА:"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!)niko_ymn написа:Извинявам се, но бих искал да попитам някой, който има такова браво - дали размера на междуболтовото разстояние на джантите е 4х98мм ... или не е?Sev написа:4х98
Коментар
-
Започнах да осъзнавам с какво съм се сдобил и реших да вдигна още малко цената като разбрах колко са скъпи:220 лева ЗА ДВЕТЕ... вижте приложен е-майл; от Ауто Италия ми ги предлагат за 528 лева/БРОЙКАТА (1056 лв за две) (имаше приложена илюстрация от еПЕР към е-майла),...а аз ги намерих за по 131 Британски лири от един английски сайт (или за около 310 лева/бр при курс на лирата от 2,37 лв/GBP)
Коментар
-
Имах обаждане от заинтересован, които твърди, че имал още две такива евтини и в състояние на "чисто-нови", но без гуми. Ако някой се възпира от факта, че са само две - можем да измислим нещо по въпроса. Пишете ми колко пари давате за пълния комплект 4 бр. (който е 1600~2000 лева на магазина) и аз ще Ви отговоря дали може да стане или направо ще Ви свържа с другия продавач евентуално. Но, не знам до колко време ще са му налични неговите две.
Коментар
-
Купих другите две от втория продавач, така че сега ги продавам само пълен комплект от 4 броя (с бонус 2-ете налични гуми):ЦЕНА ... на 50% от цената на комплекта в магазина: 687,11 лв( Кат. № 50901591 - джанти лети 16" комплект: 1374,22 лв)Офертата е валидна докато не си намеря гуми - защото тогава може да се отложи продажбата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар