Здравейте на всички!Реших да продавам разни части от колата,които ми се пречкат из краката в гаража-малко да разчистя Снимки надолу в темата Ето за какво става на въпрос:-шофьорска врата в перфектно състояние(разоборудвана)-70лв-дясна врата със забележки и малко кит по нея(разоборудвана)-40лв-заден капак с запулнен номер и без чистачка(разоборудван)-80лв-задното гурне-20лв-компресор за климатика-150лв-една джадже от климатика(нз как се казва)-договаряне-тръба от климатичната инсталация-договаряне-казанче за течност за чистачките с двете помпи-40лв-оптяжна ролка за климатика(в перфектно състояние)-15лв-ремък за климатика почти нов-подарък ако някой вземе компресора или опт.ролка-кутия за филтър с чисто нов филтър-30лв-две външни ел.огледала в перфектно състояние-40лвЩе има нови попълнения в темата ако реша ми излезе нещо излишно!!!!!!!!!!!Контакти:Вальо-0893473667 или на ЛС гр.Разград-изпращам с Еконт навсякъде в БГСНИМКИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпродажба на чаркалаци от ПунтоГТ
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:колега да те питам... случайно да ти се намира ск. кутия можеи повредена да е (попринцип ми трябва само кожуха)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар