Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам двигател 1.8 16v 182а2 на части

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам двигател 1.8 16v 182а2 на части

    Въпросния мотор се продава на части. До миналата седмица беше на Мария и движеше с него, но има проблем с блок-а и разхода на масло и така леко леко стигнахме до неговата смяна. На въпросния двигател са сменени : 1. Глава - на около 50-60к км, купена от nikola_nikolov към момента перфектна.2. Колянов вал, със същия произход и километри, не сме го разглабали да го замерим, при интерес мога да свърша тази работа.3. Основни и биални лагери, и аксианли пластини. Същите километри.4. Ангренажни ролки и ремък на около 10к км.5. Сменени са и две бубини, непомня вече кога, всичките работят перфектно.Към мотора имам още : всмукателни и изпускателни колектори, бубини, декоративните капаци над бубините и капака на ангренажа. Каретера е тунинг т.е без пробка със перфектна заварка.Цените са промоционални, предпочитам директен коментар по телефона или на лични съобщения. Гсм за връзка 0893 697 397 - Любомир - по всяко време. Двигателя се намира във Видин, при желание можем да разглобим и замерим всяка една част + да приложа снимки по ваше желание (към момента имам малко проблеми с снимачната техника, надявам се до довечера да са отстранени )Поздрави, и безаварийно шофиране.

    #2
    up

    Коментар


      #3
      Към мотора, освен механиката има и съединител на около 5к км с произход от южна Италия, около инстанбул някаде. Почти всички датчици са на него, термостата също е наличен за сега работещ на 2 месеца със същия произход . Цени народни, криза е

      Коментар


        #4
        Ролките и ремъка отлетяха. От ангренажния комплект осанаха зъбните колела на разпределителните валове,водната помпа, и шайбата на коляновя вал.Няколко примерни цени :1. Глава обурудвана - 200лв.2. Вал колянов - 200лв.3. Запалителни бубина Хитачи - 30лв бройката.4. Със съединителя съм склонен да се разделя за 40лв комплекта.

        Коментар


          #5
          Към небето

          Коментар


            #6
            Up

            Коментар


              #7
              даи тел за връзка и ще станат ли бобините за ланчия дедра

              Коментар

              Working...
              X