Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

tipo 2.0 8v на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глава на двигателя - 70 лв.блок - 50 лв.мотовилки - 60 лв.бутала - 60 лв.мотовилки - 60 лв. + бутала - 60 лв. = 100 лв.маховик - 15 лв.притискател - 30 лв./като нов/феродов диск - 40 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 60 лв.полуоски - 15 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 15 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 15 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.преден капак 15 лв .заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 15 лв.хидравлика - 80 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`и т.н.

Коментар

Глава на двигателя - 60 лв.блок - 50 лв.мотовилки - 40 лв.бутала - 40 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 30 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 60 лв.полуоски - 15 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.преден капак 15 лв .заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 15 лв.хидравлика - 70 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`и т.н.

Коментар

Глава на двигателя - 60 лв.блок - 40 лв.мотовилки - 40 лв.бутала - 40 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 30 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 60 лв.полуоски - 15 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.преден капак 15 лв .заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 10 лв.хидравлика - 70 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`4 бр. железни джанти - 40 лв./4х98 ~ 58/ и т.н.

Коментар

Нещо ценители ,не са ми добри , ако трябва и още надолу ще слязат .

Коментар

Коментар

Коментар

Шофьорско странично огледало от Типо имаш ли? Трябва ми само огледалото, но ако даваш всичко на приемлива цена може да взема цялото. Отговор на ЛС че не проверявам темите
                Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Коментар

Глава на двигателя - 55 лв.блок - 30 лв.мотовилки - 30 лв.бутала - 30 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 25 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 55 лв.полуоски - 15 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.преден капак 15 лв .заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 10 лв.хидравлика - 60 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`4 бр. железни джанти - 40 лв./4х98 ~ 58/и т.н.

Коментар

блока продаден

Коментар

Глава на двигателя - 50 лв.мотовилки - 30 лв.бутала - 30 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 25 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 50 лв.полуоски - 15 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.преден капак 15 лв .заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 10 лв.хидравлика - 50 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`4 бр. железни джанти - 40 лв./4х98 ~ 58/и т.н.

Коментар

колега кажи ми цена за левият фар
                          FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                          FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                          FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                          HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

10 пари

Коментар

Глава на двигателя - 40 лв.мотовилки 4бр.- 30 лв.бутала 4бр.- 30 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 25 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 40 лв.полуоски - 10 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 10 лв.хидравлика - 50 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`4 бр. железни джанти - 40 лв./4х98 ~ 58/и т.н.

Коментар

Глава на двигателя - 40 лв.мотовилки 4бр.- 30 лв.бутала 4бр.- 30 лв.маховик - 15 лв.притискател - 25 лв./като нов/феродов диск - 25 лв. /като нов/аксиален лагер - 15 лв./като нов/скоростна кутия - 40 лв.полуоски - 10 лв. бр.карета - 20 лв.бр./вътрешни и външни/спирачни дискове предни - 10 лв. бр. /задни нямам/спирачни апарати предни - 10 лв.бр. /задни нямам/врати - 15 лв. бр.заден капак/нищо не става от капака но прозореца е здрав/ - 10 лв.хидравлика - 50 лв./имам 2 комплекта с всички налични части/ `може и на части`4 бр. железни джанти - 40 лв./4х98 ~ 58/и т.н.

Коментар

Working...
                                X