Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

tipo 2.0 8v на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

up

Коментар

двигател 2.0 8v на 203000 км. /блок + глава + водна помпа + термостат + всички датчици по мотора/ = 250 лвскоростна кутия /без никакви проблеми / = 70 лвсъединител /комплект/ на ~ 8000 км. = 70 лвпредни калници = 25 лв. бр.преден капак = 20 лв.заден капак = 20 лв.врати = 25 лв. бр. салон /сив / = ? лв.седалка предна пасажер = 20 лв.задна седалка /2 части/ = 30 лв.пластмаси салон /всичко без таблото с уредите/ = 40 лв.радиатор парно = 10 лв.конзола с врътките за парното = 10 лвмеханизъм скорости /3-те щангички са нови/ = 45 лв.и др. Питайте и се пазарете ,без притеснение за това съм я пуснал тази обява.0883378778 skype - iico_hristov

Коментар

up

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

колега здравей, кажи ми размера на съединитела и направи една снимка, ако стои още имам нещо в предвид...
                  Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

предни главини с носачи има ли и колко пара.....
                    Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

Коментар

двигател 2.0 8v на 203000 км. /блок + глава + водна помпа + термостат + всички датчици по мотора/ = 240 лв скоростна кутия /без никакви проблеми / = 70 лв съединител /комплект/ на ~ 8000 км. = 70 лв преден капак = 20 лв. заден капак = 10 лв. (вишнев цвят с доста забележки)врати = 20 лв. бр. седалка предна пасажер = 20 лв. (имам и още една за 10 лв.)задна седалка /2 части/ = 20 лв. пластмаси салон /всичко без таблото с уредите/ = 30 лв. радиатор парно = 10 лв. конзола с врътките за парното = 10 лв механизъм скорости /3-те щангички са нови/ = 45 лв. и др. Питайте и се пазарете ,без притеснение за това съм я пуснал тази обява. 0883378778 skype - iico_hristov

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Предлагайте цени вие , като не ви харесват моите ! /приемам всякакви коментари и т.н./

Коментар

Ляв халоген цена на лично ако може.Също, какво е състоянието на уплътнението на купето на вратата на водача?
                              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                              GTV 2.0 (612 A)now
                              E60 530D now.. hate it big time :D
                              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Аиде на прИмоциите

Коментар

Working...
                                X