Продавам чип от Фиат Купе 2.0 20в 147 коня. Компютъра е БОШ М 2.10.4: 0261204381 с версия на софтуера 1037355123. Чипа е от Италия, колата е вървяла много собре с него. Смяната на чипа е лесна. Който се инересува ще му обесня, а ако е и в региона на Велико Търново направо ще му го монтирам.Номерата на компютъра и на софтуера можете да ги видите на диагностиката в информацията за ISO кода се изпиват и те.Цена на чипа: 150 лв.За контакти: 0885545504 Николай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам чип за Фиат Браво/Мареа/Купе
Collapse
X
-
yordang написа:Сори за спама ама тоя чип може ли да се сложи на Браво 1.8 или не и колко ще дигне конете и разхода btw от севлиево съм на 30 мин съм от теб и имам интересO.E.Motorsport
Коментар
-
Пичове, чипа е много добър. Не е от тия дето се намираст свободно в интернет или в ebay. Чипа е направен добре и на тази цена е просто учудващо, че няма интерес. П.П. Софтуера може да се преправи и за друг хардуер (за другите компютри) за този мотор или за по-мощния.Уникално ниска цена за хубав чип! За такъв се взимат обикновено от 250 - 300 лв.O.E.Motorsport
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар