още продавам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
UNO на части-цени символични
Collapse
X
-
Re: dfs
mohel написа:здрасти колега взех от тебе капака ама съм забравил да те питам има ли врати това уно и в какво састояние са ?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
фг
кво имаш предвид смисал здрава ли е вратата изгнила ли е ? боя не ме интересува дали е одрана и етк важно ми е да няма раждаFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
Re: фг
mohel написа:кво имаш предвид смисал здрава ли е вратата изгнила ли е ? боя не ме интересува дали е одрана и етк важно ми е да няма раждаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: фг
stef написа:mohel написа:кво имаш предвид смисал здрава ли е вратата изгнила ли е ? боя не ме интересува дали е одрана и етк важно ми е да няма раждаFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
още се продават части от уното фарове -2брмаска между фарове-5лвврата лява обурудвана-10лвдвигател обурудван, не оборудван кой както му се искаскорости 5 степенна-40лвделко с комутарора-20лвкарбуратор-15лвкабели свещи-10лвтабло с уредите-10лвполуоски-10лвбрпредни амортесьори с пружини-10лв брзадни стопове-5лв брпредни калници-5лвбри други дребни неща имамTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:още се продават части от уното фарове -2брмаска между фарове-5лвврата лява обурудвана-10лвдвигател обурудван, не оборудван кой както му се искаскорости 5 степенна-40лвделко с комутарора-20лвкарбуратор-15лвкабели свещи-10лвтабло с уредите-10лвполуоски-10лвбрпредни амортесьори с пружини-10лв брзадни стопове-5лв брпредни калници-5лвбри други дребни неща имамTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар