Джантите са свалени от Fiat Punto MK1.Ако някой иска снимки, ще кача, но в момента не ми се слиза в мазата.Гумите стават за каране, но да речем един сезон. Те не влизат в цената, подарък са.Не са криви. Не са боядисвани, такива са каквито съм ги смъкнал от колата на жена ми.Продавам ги, защото е оборудвана с алуминиеви вече, а тези ми заемат място.Към офертата добавям и някакви пластмасови тасове, купувал съм ги от пазара, незнайно производство. Не помня дори дали са комплект или два по два, понеже съм купувал няколко пъти, голямо падане. Също са подарък към джантите.Ако някой има такива, приемам бартер за джанти от HGT, точно от вида на снимката, за доплащането от моя страна ще се разберем.Цената е 80 лева за комплекта. Моля да не се коментира, твърда е.За страната изпращам с Еконт, за сметка на купувача, с опцията "отвори, преди да платиш".За Русе, ще ги доставя лично.За връзка, ЛС или malone"at"cyxap.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14", стоманени джанти с гуми подарък, от Punto MK1
Collapse
X
-
14", стоманени джанти с гуми подарък, от Punto MK1
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Да, разбира се, четири са..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не съм видял, че си писал, извинявай.Днес ще сляза да видя.Да се счита за UP..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
UPДжантите са налични все още и се продават.Бартера отпада, имам си вече 15’ за Brava-та.Нямам представа за каква кола стават и за каква не, свалени са от Punto MK1.Мога да го доставя лично с известна условност във времето както в Русе, така и с предварителна уговорка за мястото някъде по следните маршрути:Русе, Разград, Търговище, Омуртаг, Тича, Котел, ЯмболРусе, Горна Оряховица, Велико Търново, Сливен, Ямбол.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар