джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изправил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си джантичките 15-ки нови снимки
Collapse
X
-
Re: Продавам си джантичките 15-ки нови снимки
shtereff написа:джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изпражил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв
-
shtereff написа:джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изправил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв
Коментар
-
shtereff написа:shtereff написа:джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изправил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв
Коментар
-
[quote="shtereff"][quote="shtereff"][quote="shtereff"]джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изправил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв. Колеги темата не е спам просто все още не мога да свикна да пиша по този начин за което се извинявам а цената е реална и си заслужаваup
Коментар
-
shtereff написа:джантите са AEZZ със 4 гуми пирели от пред п 5 а отзад п 7 предните гуми са супер а задните са добри нито една не е пукана или лепена нямат и жаби. а джантите са заваряни с аргон и подсилвани на някои места иначе предните сам ги изправил преди седмици но задните несам ако предцените това го оставям на клиента иначе аз така си ги карах от пролетта и нямах проблеми цената с гумите 270лв
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар